Nota bene band má obsazeno :-( Máte doporučení na nějaké prima muzikantské DUO ?

Ahoj všem, v pátek jsem měla možnost setkat se s týmem Notabene bandu ve Znojmě a byla jsem nadšená. Bohužel na termín naší svatby 25.6.2016 už mají obsazeno :-( Proto musím pátrat dál. Doporučili byste mi vy nějakou príma kapelu na svatbu ? Díky moc ! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
co třeba @dualmusic?
Odpovědět
Dobrý den, nabídka v IP :)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe skvělá je kapela Snails. Nebo Kanci paní nadlesní ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nota Bene je z Blanska. Zrovna teď v sobotu s nima mám svatbu. Známe se léta :-) Ve dvojici hrají třeba Wendy band nebo Hudba Hroši. Oba najdete na webu, ti druzí jsou i tady v Profesionálech ;-) @serehe
Odpovědět
@video_majek ono je celkem jedno, odkud jsou, Nota bene jsou výborní a fakt mě mrzí, že na náš termín jsou už obsazeni. Moc díky za další doporučení, určitě na to taky mrknu ;-) @kristynka111 ;-) Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@video_majek Díky za doporučení, kromě hraní multižánrového repertoáru Vám také zorganizujeme svatební zvyky, hry, tombolu, nebo jen zapůjčíme bezdrátový mikrofon pro Vaše aktivity - těšíme se na další prima nevěsty a ženichy ( těch píše letos kupodivu nejvíce :-) ) Najdete nás tady na Beremku v Profi sekci is doporučeními. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@serehe Dobrý večer, v případě zájmu se mrkněte na náš profil a webovky. Rádi na Vaší svatbě zahrajeme a rozjedeme pořádnou zábavu :-)
Odpovědět
Moc díky vám všem za nabídky !!! S partnerem jsme se zatím neshodli, takže budeme hledat dál 8-) Pokud na někoho z vás padne volba, určitě se ozveme ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabídka v IP.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?