Nielen swingová kapela - 21.9.2019, Březiny

Ahojte, hľadám živú kapelu (ideálne niekoho kto dokáže rozprúdiť zábavu) na svadbu, ktorá bude 21.9.2019 v penzióne v Březinách, okr. Svitavy. Je pre nás dôležité, aby hrali swing- aktívne my, aj pár našich svadobčanov tancujeme- ale zároveň aj modernú a inú tanečnú hudbu (českú, anglickú, event. slovenskú). Veľké swingové mená Melody Makers s Ondrejom Havelkom alebo Jana Smigmatora samozrejme poznáme, ale úplne nehľadáme :) Ďakujem za akékoľvek tipy Andrea
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda bych Vám nabídla mou kapelu Veronika & The Band pro hraní na vaší svatbě - hrajeme jazz, swing, 60. léta, rocknroll, tak, aby si každá generace našla to své. Podívejte se na naše stránky a facebook a pokud by vás zaujal náš repertoár a styl, neváhejte se mi ozvat. S pozdravem Veronika Moudrá (Suchánková)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 21.09.2019 Vám na Vaší svatbě v Březinách rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Z kapel, které v nich mám, pro tento účel vřele doporučuju SWAY BAND 8-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
@g0mbicka bohužel jste registrovaná na slovenské mutaci webu a zpráva IP mi proto nejde odeslat :-| Napíšete mi, prosím, Vaši e-mailovou adresu? Děkuju uctivě.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?