Neznáte někdo nějakou dobrou kapelu z okolí Brna?

Představuji si živou hudbu,nechci reprodukovanou. Žádnou bohužel neznám,tak budu ráda za jakýkoliv tip.Ráda bych takovou kapelu,která zahraje vše.Předem děkuji za vaše tipy:-)
Odpovědět
Dobrý den, rádi Vám na svatbě zahrajeme. Mrkněte na můj profil, kde najdete odkaz na naše stránky. Krásný den, Iva (Gibon Music Band)
Odpovědět
Žádná živá kapela nezahraje vše. Živá kapela, to jsou živí lidé a s tím je spojena jakási omezená kapacita. Navíc čím větší kapela, tím komplikovanější aranže, a tedy tím menší variabilita v repertoáru. Na druhou stranu, zase třeba malá kapela o složení dvou až tří lidí nezahraje věrohodně dechovku nebo třeba soul/rnb ani kdyby se rozkrájela. Takže to chce spíš zapřemýšlet nad tím co chcete na svatbě vlastně slyšet, použít google a pak se třeba zeptat na reference několika kapel, které si najdete.
Odpovědět
doporučuji kapelu baobab, teď jsem je viděla na kamarádky svatbě a byli jsme úplně nadšení, tančili úplně všichni, oni byli vstřícní a hráli krásně a s nasazením. Hanka
Odpovědět
Hanko a mohla bys nám zjistit cenu té kapely?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, chcete li opravdu kapelu doporučuji Svatební kapelu Hroši z Brna - široký repertoár, profesionální přístup a skvělá zábava po celý den i večer. Všichni známí,kterým hráli na svatbě byli nadšeni! Nakoukněte do jejich profilu a dozvíte se více :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Melody Music, Wendy band, Sagitta, Blíženci ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji kolegovi DJ Libor za pochvalu, která samozřejmě potěší :-) Na pár akcích jsme se potkali a můžu jej také jen pochválit. Kvalitní aparatura, moderování a muzika pro všechny generace, ne jen progrese pro pár vyvolených ;-) Z kolegů kapel co hrají a které jsem slyšela na vlastní uši doporučuji pro Brno a okolí Trio Vocal Band, Wendy Band, kapelu Nová tchýně, Trio Amethyst a méně známou kapelu Kujáva. V sekci beremese pro najdete ještě oblíbený Little band a duo Bolero, obě mohu také doporučit po osobních zkušenostech :-) Kdo by hledal přímo nás tak hledejte Hroši z Brna, jako ostatní hrajeme nejen v Brně, ale jezdíme po celé Moravě :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?