Nevíte v Praze o dobré a ne drahé kapele na svatbu?

Profilova fotka
Ahoj všem, chtěla jsem se zeptat, jestli nemáte zkušenost s nějakou dobrou kapelou z Prahy za rozumné peníze. Hledám na netu ale nemůžu si vybrat. Navíc mi přijdou všichni dost drazí....Díky moc.
Odpovědět
Nevím co jsou pro tebe rozumné peníze a kolik lidí si přeješ...a už to těžko upřesníš, když si to zadala jako otázku. Podobné téma tu už je, tak běž diskutovat tam, stejně ti tohle zamknou pro duplicitu. Upřesni i repertoár, jaký vyžaduješ. Dobrou pětičlennou kapelu na cca pět hodin, kde tě zpěv nebude tahat za uši, nepořídíš pod 20 tis. Variantou je trio, duo, tam ovšem jsou chybějící nástroje nahrazeny jejich nahrávkou - je to takový kompromis mezi živou hudbou a DJ. Zde se doporučuje Duo Alex, co jsem tak viděla. Vzhledem tomu, že jsem shlédla ukázky asi 50 kapel po celý Čr, a většina byla dost tragická, tak já osobně spíš doporučuji DJ (pokud někho nemá mco peněz na opravdu DOBROU kapelu). Lepší DJ než tragický zpěv.
Odpovědět
Zkus kapelu Triwoly - trio, živá hudba, bez samohrajek a přednahraných nástrojů.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
aimirin Nevim, kde jste cerpala informace, ale dobry peticlenny kapely si za 5ti hodinove vystoupeni skutecne nerikaji 20tis. To mozna tak na firemku. Pokud myslite kapely tipu Kabat revival, Abba revival, Beatles revival...tak to dejme tomu, ale na svatbu si je pozve malokdo. Preci jen... kdo by chtel poslouchat cely vecer kapelu s hity jedne skupiny??... Za polovicni cenu mate kvalitni kapelu jako fik... :o))
Odpovědět
Ahoj Gabrielo, my jsme měli na svatbě Duo Coda a můžeme je jen a jen doporučit. Moc hezky zpívali i hráli a cena byla příjemná. 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, sháníte-li kapelu, DJ, prostě hudbu na svatbu. Vyzkoušejte naši službu. Zdarma vytvoříte poptávku, vymezíte si jakou hudbu chcete, nastíníte Vaše cenové možnosti a už si jen vyberete z příchozích nabídek podle referencí, ceny, Mp3 videa apod. Oslovíte tak X kapel z celé ČR. Získají na Vás kontakt jen ty, které mají zájem účinkovat na Vaší akci, takže žádné otravování po telefonu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?