NEVĚSTY - Kolik jste ochotny utratit za hudbu (kapelu,trio,duo,dj,....)????

Zajímalo by mě kolik jste ochotny utratit za hudbu (kapelu,trio,duo,dj,....)???? Co je už pro Vás moc a jaká cena by byla pro Vás výborná. Budu ráda za Vaše názory.Děkuji
Odpovědět
1
2
Případně i za jak dlouhou dobu.dekuju
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli duo, pan a paní a brali si 1000 Kč za hodinu, původně měli hrát od 16 do 22h, ale hostům se to moc líbilo, tak hráli až do 23h a celkem za 6800 Kč.
Odpovědět
Profilova fotka
no ono asi zalezi kdo ma jaky rozpocet a co si muze dovolit... nekomu prijde i 5tis. hodne. my budemem mit 5ti clennou kapelu a za cely vecer si berou 16 tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Mě teď došly dvě nabídky, buď duo paní a pán co zpívají a hrají, chtěli za 7 hodin 8000.- s tím že by dokázili udělat i diskotéku a soutěže a nebo pak DJ co hraje a ještě zajišťuje i osvětlení, ten chce 4500.- a prý je mu opravdu jedno jak dlouho bude hrát. Původně jsem chtěla to zpívající duo, že to bude lepší, ale nakonec když jsem zjistila jak zpívají, tak jsem se rozhodla pro DJ. Pro mě je přece jen snesitelnější originál, i když né na živo, než paní, která má přes 60 a na jejím hlase je to bohužel znát a snaží se zpívat Kritýnu - Pri oltári. :( :( :(
Odpovědět
Profilova fotka
My měli DJ, hrál cca od 17 hodin do 3 hodin, což je nějakých 10 hodin. Chtěla jsem opravdového profíka a toho jsem si vybrala, Filip Jančo pracuje na radiu Haná, takže jsem si mohla i dopředu poslechnout jeho projev a tak. Platili jsme myslím 9000 a nelituju toho. Každý ho chválil, byli jsme spokojení. Naprosto plynulé přechody mezi skladbami, komentáře na jedničku .-)
Odpovědět
Profilova fotka
@luidisek Tak když měl takové zkušenosti z rádia, tak to se vám fakt povedlo :) :)
Odpovědět
ty jo 9000 dát za produkci to je mazec:-) my měli djs hrál od 18 - 05:00 za 5tis. byli taky výborný.L. :-)
Odpovědět
já mohu doporučit Michala Kindla, (hudbamichal.cz), jeho zpěv dostal všechny do kolen, někteří si mysleli, že hraje na plejbek, zahrál uplně všechno a to jsme teda byly fakt brutální skupina a děsila jsem se toho (nesnášim komerční hudbu).
Odpovědět
Profilova fotka
U kapel nevím, ale běžná cena za duo je kolem 800 kč na hodinu. Čím víc lidí tak tím je to dražší ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den vážené nevěsty. Někdo má rozpočet na svatbu 50 tisíc a někdo třeba milion. Ceny hudebních produkcí jsou velmi rozdílné a s cenou by měla stoupat rovnoměrně také kvalita služby. Někdy 4.500,- stojí "sedící" DJ bez světel s bedýnkami doslova od počítače přičemž již třeba za 6.000,- můžete mít skutečného profíka se zkušenostmi, špičkovou technikou a referencemi. Zábava na svatbu patří a je vcelku zásadní! Doporučuji proto nepodceňovat výběr a nejít do rizika kvůli ušetřeným pár stokorunám...a to platí nejen pro DJe, ale také pro živou hudbu a kapely. Berete se v lepším případě poprvé a naposledy tak se nebojte pozvat si kvalitního dodavatele! Všem nevěstám přeji ať se právě jejich svatba vydaří! No a kdo stále shání, může se ozvat, rád nabídnu také své služby! Jiří Halák
Odpovědět
Ahoj, na svatbě jsme jen pouštěli hudbu z ntb, a měli jsme k tomu bedny. Připravili jsme si tam různé druhy hudby, aby šli za sebou, jak bude potřeba. Docela jsem se bála, aby to lidi donutilo tančit a tak a já pak nelitovala. Ale bylo to super, všichni tančili a žádný problém a ještě to bylo zadarmo, což při výdajích za ostatní věci jsem hodně ocenila.
Odpovědět
Článek se načítá
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den , je to opravdu velmi rozdílné , hudební skupiny jsou dobré , výborné a taky katastrofální , v každém případě je vždy dobré si poslechnout webové stránky kde jsou ukázky jak audio tak video a nebo navštívit osobně hudební skupinu na nějaké akci , profi kapela Vám za 5.000 kč hrát nebude. Hudební skupiny které nemají webové stránky opravdu nebrat , může to být hodně špatnéééé .
Odpovědět
ZDRAVÍM ma nekkdo prosim zkusenost s duoarcona dekuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzan22 800 za duo na hodinu včetně aparatury světel a moderování ? To nebude příliš skvělá a oblíbená kapela, když si za svůj výkon nemůže říc alespoň tu obligátní tisícovku... :-( Vybranou kapelu doporučuji slyšet a to živě, všichni hrajem na spoustě plesů a firemních akcí. Pokud jde o to, aby vám hudba skutečně sedla a nejen hudba i osobní komunikace, chtějte se s Vašimi muzikanty seznámit a vidět je v akci :-) Proč mnohé nevěsty řeší každou sestřenici, kterou pozvou/nepozvou, protože se mají/nemají rády. Že často neřeší lidi, se kterými budou po celou svatbu komunikovat a znají je jen z webu a mailů je mi záhadou...
Odpovědět
@misickaua mohla bych poprosit nějaký kontakt na DJ ?
Odpovědět
Já mám domluvenou kapelu buď dvoučlennou za 4000 a nebo tříčlennou za 5300 (ještě jsem se nerozhodla ale nejspíš tu druhou variantu) za celý večer, tj. 6 hodin hraní.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem zde četl v diskuzi - Co se nepovedlo na svatbě, nebo tak nějak, že třeba kapela tahala za uši, nebo zpívali falešně, že i hosté se chytali za hlavu - vždy si kladu otázku, na základě čeho si dotyčné nevěsty kapelu vybraly? Nebo jsem zde někde četl, že slečně "padla do oka" nabídka kapely...i když ukázky byly nicmoc, přesto si je nakonec vybrala. S kapelami či DJ je to všude stejné, cena vždy odráží rozsah a kvalitu nabízených služeb. Ten, kdo láká na levnou cenu, ví moc dobře proč. Buď má omezený repertoár, nebo nekvalitní vybavení a nebo díky kvalitě o ně není zájem - nebo to vše dohromady. Ale co je fakt, že se mnohdy postarají o nezapomenutelný zážitek z oslavy. Při výběru kapely si ji tedy dojeďte poslechnout naživo, jak skutečně hrají a kapela by měla mít ověřitelné recenze. Nenechte se překvapit až na oslavě, to už pak nic neuděláte.
Odpovědět
8000/trio. Nedali bychom třeba 6t za DJ - jasně - aparatura, cd, světla... Ale furt jen stojí a ťuká... Ale proti gustu ;-)
Odpovědět
Tak už jsem to nevydržel a po čtení různých příspěvků jsem se musel také zaregistrovat. Budoucí žena tu má sice profil,ale myslím si,že schovávat se za ženu by nebylo správné. Už dlouho si všímám, že paní z kapely Brno (Hroši) stále umí akorát kritizovat kapely,duo,tria,které jdou hrát pod 1000,-Kč/hodina. Paní Katko je krásné,že Vy za tyto peníze hrajete,ale jak jsem tak koukal na Vaše webové stránky, tak zas těch akcí tolik nemáte, tak jsi nejsem tedy jist Vaší kvalitou i když si berete takové peníze!!!! Vlastním restauraci s velkým sálem,kde jsem měl kapely,kterým jsem zaplatil 3000,-Kč za večer a kapely za 12000,-Kč a musím říci, že ne pokaždé ta dražší kapela byla lepší. Také by jste si Katko měla uvědomit,že je spousty lidí,kteří se chtějí brát,protože chtějí,ale finance jim už nedovolí dát tolik peněz do kapely a tak vezmou levnější a možná i kvalitnější než drahá kapela. Krásný den všem a hodně štěstí při výběru kapely,dua,tria či DJ. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nechtěla jsem nic extra, manžel netancuje vůbec (a fakt netancoval ani na svatbě) takže mi stačil realitvně "obyč" DJ - hrál od 18:00 do cca 1:30 (nebo 2:00 už přesně nevím) za 4500,-. Praha. A bylo to v pohodě, stačilo :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@petulekk S tím nemůžu souhlasit. I DJ musí umět hrát a bavit lidi.
Odpovědět
Profilova fotka
@samuel120 Dobrý den, nikdy jsem nikoho nekritizovala, jen napsala svůj názor na tvorbu cen kapel, které jsem nikdy nejmenovala. To podle mne kritika není. Kritika by byla, kdybych napsala, že kapely 123Band hraje špatně. To nedělám. Neznám bohužel člověka, který hraje dobře, je oblíbený a záměrně hraje za málo peněz. Proč by to dělal ? Pokud jdete tak daleko, že studujete naše webové stránky, tak vězte, že každou svatební sezónu máme obsazeny skoro všechny soboty a mnohé pátky a loni jsme i jako minikapela hráli 11 plesů. Ano, nejsme obsazeni jako první a nemáme vyprodány svatební termíny již v září jako ty levné kapely. Ale já se o nás nebojím. I za 1000Kč hod opět sezónu kolem Vánoc obsadím a že si nezahrajeme za 3000.- ve Vaší restauraci mne nemrzí. Nekazíme totiž ceny těm, kteří se muzikou živí a dělají ji poctivě a naplno. O naší kvalitě prosím nepolemizujte - naši kapelu jste neslyšel. Myslím, že než cena, je důležitější i přidaná hodnota kterou kapela/DJ může nabídnout. Já například po celý večer organizuji na svatbách, kde o to stojí svatební zábavu, zvyky, hry a to v době, kdy by jiná zpěvačka seděla u kafe. to vše v ceně základní sazby kapely. Ano, nechám si za svoji práci zaplatit.. To považuji za správné :-)
Odpovědět
@dzejna36 mohla bych tě požádat o kontakt na tuto skupinu ? Díky ! ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@dzejna36 Díky !
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme za kapelu dali 10tis. Je z Olomoucka a jmenuje se Fantajm. Je jich 5, hráli od 18:00 - 01:30. Můžu je jedině doporučit, opravdu skvělý výkon. Všichni si je hrozně chválili, paní vyzpívala neskutečné výšky. Parádní výběr písniček i zahraničních, všichni se bavili.
Odpovědět
Profilova fotka
Naše ceny jako DJ's najdete například tady: http://www.kv-production.cz/cenik-slu... Jaký je Váš názor? Děkujeme. Petr Knap KV-Production
Odpovědět
kv_production já bych řekla ,že ceny super :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?