Na svatební hostinu jen hudba z CD

Ahojky, s přítelem jsme se bavili na téma hudby na svatební hostině. Bylo mi řečeno, že si nepřeje ani kapelu, ani DJ, protože nechce žádný další cizí lidi (myšleno vedle fotografa a obsluhy) a že chce jen hudbu z CD. Já osobně si myslím, že to lidi nebude bavit a že nikdo nebude ani tancovat, ale chci respektovat jeho přání a klidně to oželím. Jen se chci zeptat vás, co jste to takhle měli, jaké to bylo, a co byste popřípadě změnily nebo na co se zaměřit. Děkuju.
Odpovědět
My jsme měli kapelu, ale asi jako jediní v našem okolí. Loni jsme byli na třech svatbách, kde nebyl ani DJ ani kapela, a bylo to taky fajn. Vždycky měli ženich s nevěstou nahrané oblíbené písničky a ty se pouštěly a hosté se normálně bavili a tancovali. Rozhodně mi to nepřišlo, že by tím svatba byla jakkoliv chudší.
Odpovědět
Profilova fotka
@roseofnight Ahoj, my budeme mít na naší svatbě hudbu taky pouze z notebooku. Je to především z finančních důvodů. Zatím jsem byla na jedné svatbě kde to taky tak měli a musím říct, že i tak byla zábava v plném proudu a hosté tancovali až do ranních hodin. Přesto z toho mám strach... Vloni na kamarádčině svatbě byl super DJ a včera jsem byli na svatbě kde se střídal cimbál a DJem a to bylo taky bezvadný. Ale nedá se nic dělat, musím to nějak oželet... Jen se mi při představě toho, jak stahujeme hudbu cca na 9 hodin dělá trošku nevolno, zatím nemáme ani žádný seznam... :-/ :-)
Odpovědět
Profilova fotka
je to o lidech, zda se umí bavit...byla jsem na svatbě, kde byl dj a všichni se cpali u stolů jak pecky a hudba je vůbec nezajímala
Odpovědět
@roseofnight Budeme to mít stejně. Kapelu bych žádnou nevybrala (nemám ráda českou hudbu a to, co se mi líbí, by nikdo nezahrál a nezazpíval) a DJ by vyšel nastejno.
Odpovědět
Profilova fotka
My máme stejný "problém", ale řekli jsme si, že prostě pozveme nějakého našeho známého, který nám tam bude námi vybranou hudbu pouštět... Bude to vypadat, že tam DJ je a přitom to bude náš kamarád...
Odpovědět
Profilova fotka
Máme to také bez kapely. V restauraci bude jen oběd, tak stačí co nám pustí a pak se pojede na chalupu kde se bude grilovat a bavit se. Tam se bude hudba pouštět z kompu a jelikož tam máme internet tak se nemusí nic ztahovat stačí na youtube. A ke kompu se připne kombo, takže si užijou i ve vedlejší vesnici :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Osobně jsem zažil 2x jako host svatbu s muzikou jen z CD .. bohužel k přehrávači se vždycky nakonec posadilo pár "nejveselejších" příbuzných a byl to doslova průšvih ... málokterá skladba dohrála do konce, výběr muziky a pořadí písniček také nebylo nejlepší, ale největší problém byl, že muziku pouštěli čím dál hlasitěji .. nejprve se hosté pouze nemohli bavit, později již utíkali ven... reproduktory už to také nezvládaly a chrastily..
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?