Na nástup nevěsty venku hudba reprodukovaná nebo kapela?

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych se zeptat, zda někdo nevíte nebo nemáte zkušenost s hudbou při nástupu nevěsty VENKU. Řeším zda ji pustit z repráku anebo pozvat kapelu-jenže obřad máme od 11h a kapela na hostinu má přijet až kolem 16h,takže mi jsem o těch pět hodin dřív nepřijede,protože pak by tam defakto neměla co dělat,nevím jak to jinak udělat.......děkuji za jakoukoliv radu.
Odpovědět
@klouzek my to budeme mí normálně z repráků. Když se to hodí do kvalitních repráků, tak to bude znít dobře. Viděla jsem svatbu kde to takhle měli a bylo to taky pěkný. Samozřejmě, že se živou hudbou se to asi nedá srovnat, ale my to tak budeme řešit také.
Odpovědět
Profilova fotka
A třeba zajít do místní ZUŠ, jestli by ti někdo nezahrál na housle, kytaru nebo třeba flétnu? Nevzali by si za to moc, odehráli by obřad a odešli domů... Nevím, kde přesně to máš, ale třeba někde u rybníka elektriku neseženeš. My to budeme mít venku před zámečkem, tam by asi přípojka byla, ale říkám si, že by se mi víc líbila ta instrumentální hudba:)
Odpovědět
Evi vy to nakonec budete mít venku?? ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola No právě že jesti bude hezky, tak to uděláme na tom prostranství venku, když bude ošklivě, tak v salonku. Sklepení mi vymluvila kamarádka fotografka, že by tam nešly udělat hezký fotky, protože tam je tma a blesk by to přesvítil...
Odpovědět
No tak to má kamarádka pravdu. na fotky je nejhezčí venku a nebo klasický salonek. Tak to bude moc krásný a jak to budete míát s tou hudbou? Bude vám tam hrát ta kamarádka, co měla být v té kapličce?
Odpovědět
Profilova fotka
@pincola To právě nevím, asi zajdu do té Zušky, někoho tam ulovit:)
Odpovědět
Tak to jo:-) Živá hudba je živá hudba. myslím, že to je zážitek.
Odpovědět
holky a vy, ktreé pouštíte z repráků, nemáte nějaký tip na hudbu, co se hodí ven? chtěla bych klasiku, ale v podání symfonického orchestru by to venku bylo divné, tak jsem si říkala sehnat to třeba na kytaru, nebo jen pár nástrojů... Jenže nevím kde hledat, koupit, nebo stáhnout...
Odpovědět
@netacek Ahoj, myslím, že by se ti na to mohlo hodi album Karla Vágnera a Lubomíra Brabce "Transformations" tam jsou právě klasické kusy v aranžmá pro kytaru... (když si do googlu zadáš Vágner Transformations download tak ti vyjedou odkazy na stažení ;-) ). Pak vím, že i Lenka Filipová měla klasická kytarová alba - tak zkus popátrat v její diskografii...
Odpovědět
Profilova fotka
@eupha Musíme vyzkoušet jak to bude znít na velké ploše,aby se to nerozlíhalo.........aby to bylo čistě slyšet
Odpovědět
Profilova fotka
@kajovaevicka vidíš,to mě nenapadlo,zkusím se pozeptat
Odpovědět
@mary.jane Děkuju moc, rozhodně to zkusím!
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My máte také svatbu venku a bude to z repráků, jelikož Dj nám dorazí později. A provozní hotelu ví jak to chodí tak nám poradil a sehnal nějakého mladého klučinu co to děla :)
Odpovědět
Krásně zní také saxofon...hráli nám melodie z Jesus christ superstar, Armstronga, Hey Jude a i české klasiky, jako Život je bílý dům apod. Kdo má saxofon rád, tak by byl nadšen, zní to strašně krásně ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@formelina Tak to budu muset udělat tak nějak jako ty, někoho sehnat,kdo mi to bude pouštět
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?