Na kolik vás vyšla kapela na svatební hostině?

Profilova fotka
Byla nám doporučena kapela - jsou to známí mého přítele. Reference perfektní, předpokládali jsme, že budou zpívat 2 lidé - domluvili jsme se na termínu, řekli, že nic chtít nebudou (stejně by sme jim něco dali). Teď se byl přítel znovu domlouvat a dověděl se, že členu bude5 a zahrají za 7 000 :-| Tak nevím jestli mi to bude stát za to, dát tolik peněž za par hodin zpěvu, když navíc 5 cizích lidí mi tam něco projí a hlavně i propije.
Odpovědět
1
2
My budeme mit za 6000 + 1500 doprava a budou hrat od sesti do rana.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Možná, že se do dubna ještě rozmnoží a bude jich 10,
Odpovědět
Nás vyjde kapela asi na 7 000 včetně dopravy a hrají od 17 hod do 1 hod. A budou dva. Byla to jedna z levnějších kapel co jsme vybrali. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My mame preddomluvenou ctyrclennou kapelu a cena bude cca 15 000Kc. Budou hrat asi od 15h do 21h a bude nasledovat DJ, ktery je uz v cene.
Odpovědět
Profilova fotka
máme jednoho na klávesy plus harmonika od 15 do 3 hod a veme si 3000,- takže pohoda hrává nám na oslavách už nás zná:-)
Odpovědět
Profilova fotka
čtyř člená kapela od 15:00 do pul noci za 4 tis....:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi také záleží odkud jsi. Pokud z Prahy, tak je to hodně dobrá cena, pokud mimo, tak bych řekla, že je to dobrá cena. Ségra dala za kapelu 12tis.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju za vaše příspěvky, hned mám na to jiný náhled ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
nám hrála 3 členná kapela - od 15:00 do 1:00 za 4000 Kč.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
4 členná kapela 8 000 Kč, 8 hodin hraní.
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Já mám kapelu 3členy na 6hodin za 10tisíc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
myslím, že ta cena je docela normální a spíš si ještě myslím, že dobrá.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Kapely stojí v průměru 1000 Kč na hodinu, pokud mají obsazení duo/trio, což je asi nejběžnější svatební formace. Hraje se většinou tak od 17 hod do půlnoci i déle.. Ano, muzikanti vždy něco i snědí a vypijí. Ne proto, že by neměli doma dost, ale prostě proto, že na svatbě i s přípravou ozvučení stráví minimálně 10 hodin. Může se stát, že seženete někoho výrazně levnějšího, ale bez osobní zkušenosti s danou kapelou bych do toho nešla. Většina těch nejlevnějších dobře ví proč má takové ceny.. No prostě si ušetřením pár stovek nezkazte svatbu...
Odpovědět
Profilova fotka
my máme cimbálku za 4 000 + 2 000 doprava :) a budou tam už od odpoledne, až do rána :) ještě jsme si za tisícovku pronajali jukebox na hraní, takže když budou mít pauzy,nb bude zájem o něco jiného, než cimbálku, bude tato možnost :)
Odpovědět
3 členi, skoro 8 hodin, 6000
Odpovědět
Profilova fotka
Vybírat dle ceny? A vybíráte vše na svatbu dle ceny? Kapela by se měla vybírat dle toho, hlavně jak hraje, co hraje a jakou má výbavu. Kameraman by se měl vybírat dle toho, jaké dělá video. Fotograf dle toho, jaké dělá fotky. Svatební šaty vybírat dle toho, jestli jsou hezké a sluší. Nebo je tady nějaká nevěsta, co vybírá šaty jen dle ceny? Mr.Bean si taky vybíral jídlo dle ceny, dostal přesně to, co nesnášel a neměl rád! Mohu doporučit jednoho muzikanta, hraje jen za 200,-/h + doprava. Sice mu není rozumět, nikdo neví co zpívá a co zrovna hraje, navíc zpívá falešně, hosté tancují jen když pouštěl o pauze MP3, jinak nadávali, aby radši nehrál a byli ochotni mu za nehrání i zaplatit. Ale skoro nic nesní a nevypije, a ta cena, no neberte to, když je to skoro Zadarmo! Byl jsem na té svatbě jako host a i když nepiji, slivovice tekla proudem, abych něco takového přežil! A nejen já, místo aby hosté tančili, tak se holt muselo pít a myslím, že ty ušetřené peníze za kapelu padly jinde a daleko víc.
Odpovědět
Nějaké doporučení pro kapelu nejlépe z Plzeňska, prosím? Píšete tu docela fajn ceny, neporadili byste?
Odpovědět
Profilova fotka
Jsme z Příbrami. Nabízím hudební skupinu Bosáci nebo Bos trio a 3 muzikanti). Široký repertoár, více než 15ti leté zkušenosti se skoro 1000 akcemi po celé ČR. Více v SZ.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít DOOPRAVDICKOU kapelu :-D to znamená bicí!, kytara, basa, housle, klávesy, zpěvačky. A budou do 10 000. Ale jinak jsou ty ceny za pořádnou kapelu brutální - 13 000 a výš.
Odpovědět
Profilova fotka
Za pořádnou kapelu , 4-5členů, cena 13000 a výš není vůbec brutální! Ale abyste to mohly milé nevěsty posoudit, musely byste si kapelu založit. Už jen pořízení nástrojů pro každého muzikanta je celkem nákladná záležitost. Třeba jen ten pozoun na mé fotce stojí 40000. Dále než se na nástroj vůbec muzikanti naučí hrát, to taky nějaký rok dá. Pak je potřeba větší kapelu dát dohromady a sehrát, jsou to hodiny zkoušek. Někdo po práci, někdo utíká od rodiny, čas se bere z osobního volna, kdy jiní chodí za zábavou a svými koníčky. Pomalu se přidává repertoár a každá písnička vyžaduje nějaký čas, rozepsat noty pro každého, naučit se to a pak všichni sehrát. Každý rok se vynoří nové požadované písně a kapela musí být in. Aby se mohlo vystupovat veřejně, z něčeho se musí začít brát další finance a nakoupit vybavení, mikrofony, kabely, mixážní pult, odposlechy, hlavní aparaturu, stojany, obaly, světla, v něčem se taky musí na akce jezdit, čili i auto. Čím větší kapela, tím větší problémy dát to dohromady a tím větší náklady na pořízení potřebného. U pořádné kabely jste na 300-500000 komplet se vším všudy jak fík! Aparatura i nástroje mají určitou životnost, je potřeba je taky obměnit časem, další investice. Mezitím odejde zpěvačka na mateřskou a je nutno naučit repertoár nějakou jinou, nebo parta muzikantů nevydrží a někdo odejde - možností moc a opět další čas to nazkoušet s někým jiným. Pro mnohé z nás je to pouze koníček. Ale brutální výdělky? Ty se nekonají. Pokud někdo ten pocit má, jak říkám, zkuste si to.
Odpovědět
Dobrý večer! Sháním kapelu na svatbu maximálně do dvou stovek za vystoupení. Termín svatby je poslední sobota v srpnu. Má někdo zájem?
Odpovědět
Profilova fotka
Nám hrají za 1000 Kč na hodinu, to je asi standart , máme je vyzkoušené jsou to přátelé mých rodičů. Neznám moc dobrých kapel které by hráli za méně.
Odpovědět
My budeme mít taky hudbu za 4 000 Kč jsou 3 členové a fajn. Je to sice starší pán a paní, ale hrají dost moderny a dělají i legraci :-)
Odpovědět
Nám budou hrát od 9:00 do rána :-) a dáváme kolem 10 000. A budou 3.
Odpovědět
U nás, kteří sami hrajeme, byl výběr kapely velká otázka (snad nejdůležitější věc na svatbě:)), a odpovídá tomu i cena, která se blíží ke 20 tisícům. Hodně tam ale udělá doprava. Prostě, když chcete kvalitu, musíte platit... Někomu to za to stojí, někomu ne:)
Odpovědět
@peturshka ahoj co to bylo za kapelu a odkud? Diky
Odpovědět
Můžete mi doporučit kapelu spíše duo nebo dj na svatbu kolem Domažlic?Svatba bude v červenci.Děkuji moc.
Odpovědět
@alca_43 To není pravda, my máme hodně kvalitní kapelu a aby jsme ji mohli mít tak jsme si je museli zarezervovat rok dopředu. Jenže jsou to lidi, kteří hrají pro zábavu a že je to baví a ne na to aby odírali lidi.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?