Na jakou píseň jste nastupovaly při svatebním obřadu?

..... a skutečně odpovídala té krásné romantické chvíli? Přečetla jsem si tu spoustu diskusí na toto téma, ale moc inspirací jsem nenašla. Všichni tu vyjmenovávají sice krásné písničky, ale myslím si, že ne všechny se skutečně dají použít na nástup nevěsty a nebo jsou tu takové, které jsou sice krásné do kostela ale na obřad venku se moc nehodí. Tak mě zajímá na jaké skladby jste nakonec nastupovaly a zda byse neměnily.
Odpovědět
ja jeste nenastupovala, ale uz mame definitivne vybranou pisnicku od Aerosmith "I dont wanna miss a thing" :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky , tak jí už si to ani nepamatuji na jakou hudbu jsme nastupovali ( a to nejsem vdaná ještě ani rok... :-D ),ale vím že nám hrála krásná hudba na navlékání prstýnků...hrála nám melodie z filmu Tenkrát na západě a bylo to velmi dojemné.... Asi jdu vypátrat tu hudbu na kterou jsem nastupovala.... :-D
Odpovědět
Canon od Pachelbela můžu kdekoliv a kdykoliv, a vždy mne při něm mrazí v zádech ( to stejné mi ještě dělá Oda na radost, ale ta moc na nástup není :-N i když .... )
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já budu nastupovat asi na Bitter Sweet Symphony od The Verve :-)
Odpovědět
diky, ze si vzpominate :-) Cairo, to je prave ta pisen u ktere si to nedokazu na nastup predstavit, ta pisnicka je moc krasna a romanticka, ale zkusila sis ji pustit a predstavit si jak pri tom kracis k zenichovi?
Odpovědět
Profilova fotka
Vilo taky budu nastupovat na Bitter Sweet Symphony. Je to úžasná píseň a podle mě je na příchod nevěsty jak dělaná ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My svatbu teprve budeme mít, na nástup ženicha s maminkou + svědkové máme nakonec hudbu z filmu Ať žijí duchové - písnička My si na sebe počkáme, půlka je zpívaná, to bychom ještě nechali pořádně usadit hosty a druhá půlka je instrumentál a to by nastoupil právě ženich a spol. Já bych pak šla s taťkou na svatební pochod od Mendelsohna, který je v houslovém podání :-) Ostatní hudba co už je vymyšlená je tedy: řeč oddávajícího hudba z Forresta Gumpa, gratulace: písničky z Broučků (necháme si předtím přečíst takový úryvek z Broučků), prstýnky: ještě váháme, zatím tedy to vypadá na Paní má se má od Fešáků, no a odchod novomanželů taky není tak úplně dořešen, poslední verze je úryvek z písně Zvonky štěstí. Vendulka: Tenkrát na západě muselo být krááááásný :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ja mam obrad venku a budu mit you are beautifull od jamese blunta .. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, tak nevím, jestli některá z váš nenastupuje nebo nastupovala na píseň od Roda Stewarta - Have I told you lately that I love you, ale tu písničku jsem zrovna nedávno slyšela a tak mě zaujala. Docela by se na ní dalo jít k obřadu :-) Už jsem jí vykutala na netu, tak jí pořád dokola poslouchám a říkám, si jestli je to ta pravá :-) Když těch písní je tolik, tak jak si máme vybrat z takového množství :-( Ale tak nějak představu máme, jen to ještě seřadit.
Odpovědět
My opravdu nastupovali na Edith Piaf - Non je ne regrete rien (sory ze to nemam napsano spravne). :) naaadhera.... i ten text docela sedi (Ne, niceho nelituji)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Edith Piaf mi taky napadla jako první, ale přišla mi pak trochu nevhodná, ale určitě by se plno lidem líbila. A ted nám přítelovi rodiče doporučili hudbu z filmu Tenkrát na západě (čistě jen hudba) a ta by byla taky dobrá, teda nemyslím na nástup.
Odpovědět
z jakeho duvodu nevhodna?? My pri obede pousteli dalsi jeji pisnicky a vsem se to uzasne libilo, k jidlu je to super:)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Nevim, jen mi přijde, že ten Stewart je na pochod lepší :-) Ale to asi každého názor. Mně se líbí tolik písniček, tak ještě aby to všechno schválil i můj přítel. Ale ten chce hlavně při obřadu hudbu z Forresta Gumpa a na prstýnky budeme mít Perfect Day, jinak to kolem ještě musíme doladit :-D Přístí týden to jdeme zkonzultovat na matriku.
Odpovědět
no tak mi by zase pisnicka z filmu jako je forrest gump prisla jako parodie :)
Odpovědět
Profilova fotka
No nám se líbí a do té kaple by to celkem šlo. Zase trochu se snažíme tam dát skladby pokud možno hrané na klavír a housle, což jsem třeba ještě objevila z Panny a netvor, či Kráska a zvíře.
Odpovědět
november rain od guns´n´roses ale bez toho konce samozrejme a pak na gratulace nam bude hrat neco od glena (kapela frames), mozna az moc romanticke ;-)
Odpovědět
ahoj holky, já se vdávám 7.7. Uvažovala jsem, že bych nastupovala na písničku z Velmi nebezpečných známostí. Teď si nevzpomenu na název, ale je to ve filmu i na CD úplně ta poslední. Má takový krásný začátek
Odpovědět
Profilova fotka
To Ataner - Bitter sweet harmony ;-)
Odpovědět
Depeche Mode- Somebody
Odpovědět
duran duran - Perfect day
Odpovědět
protože se mi množí IP s prosbou o zaslání Pachelbelova Canonu napíšu to rovnou sem: NEMÁM ho v mp3, NEMÁM ho v počítači mám pouze CD v případě zájmu vám ho na překopírování skladby zapůjčím poštou
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, měla jsem svatbu venku na nádvoří zámku a na nástup jsem si vybrala hudbu od Robbieho Williamse She´s one.
Odpovědět
Profilova fotka
a jako druhou poslechovou jsem měla od Eltone Johna -Cant you feel to love tonight :-) a neměnila bych :-)
Odpovědět
Profilova fotka
ataner1 ta písnička z těch velmi nebezpečných známostí je ale trošku rychlejší,ne? Pokud tedy myslíme tu stejnou :o))
Odpovědět
Profilova fotka
Kasiopea, fáááákt ????Já ji taky plánuji!Jak to znělo?Přijde mi že se to možná taky moc nehodí,ale je úžasná, ten začátek!!!! ;-)
Odpovědět
My jsme nastupovali na Stín katedrál. Když mě táta předával ženichovi, tak znělo: "Ber, tady máááš.." :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Také budeme mít nástup na Canon od Pachelbela.Je to úžasná skladba. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jeane a kterou ted myslíš na ten nástup? Od Robbieho? Znělo to dobře, Robbie je totiž můj oblíbený zpěvák :-) Jen se trošku na to hůř šlo, holt není to pochot. A ta druhá od toho Eltna ta mě dojala skoro až k slzám, když tam tak stojíš a posloucháš :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já budu nastupovat na Klaus Badel Eloi - pisnicka z filmu STROJ ČASU
Odpovědět
Profilova fotka
Kasiopea: No myslela jsem toho Robbieho.Já tam zkrátka nějak vejdu a nevím jestli tam budu pochodovat :-D :-D Tu od Eltona podle názvu neznám :-(
Odpovědět
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?