Muzikanti oběd

Chtěla bych se zeptat na názor. Budu mít celý den muzikanty tzn. že u obřadu budou hrát a pak až do "rána". Zajímalo by mě jestli je pozvat na oběd? A jestli není blbé je posadit mimo hlavní stůl (stůl tvar E) ? Díky za názor :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Podle mě není blbé posadit je bokem, ale považuji za hodně blbé nedát jim ani najíst ;-)
Odpovědět
@janik61 no my zvali na oběd i večeři (raut) všechny, co se o nás starali =) tzn fotografa, kapelu, dj, provozní objektu, koordinátorku i její pomoc...Přijde mi neslušné je z toho vynechat, aby si tam někde šušnili bagetu za závěsem, byli tam všichni celý den a noc, někteří dokonce i dva dny a starali se fakt skvěle =) dali jsme je k jednomu stolu všechny a byli určitě rádi, že se s námi můžou najíst a odpočinou si, občerstvit se...těch pár porcí navíc už nás nevytrhlo a oni nám to pak vrátili, muzikanti hráli daleko déle než měli, fotograf tam byl taky asi o 4 hodiny déle a určitě byla ta atmosféra o to přátelštější a ne tolik strojená, když se k nám mohli přidat =) nesli jsme jim pak i dort a výslužky..
Odpovědět
Profilova fotka
@janik61 Vážená nevěsto, je naprosto běžné, že dodavatelé (hudba, foto, video, řidiči) sedí u vedlejšího stolu, nebo i v jiné místnosti (restaurace). Také nemusí nutně dostat stejné menu jako svatebčané, ale když už s Vámi tráví celý den až do rána je nepsaným pravidlem nabídnout jak něco k snědku tak například nealko, případně kávu. Krásnou svatbu Vám přeji. Jiří Halák
Odpovědět
tak dort a výslužka je jasná.. Jen mi teď vlastně došlo,že tam budou taky, tak jak se to podle nějaká konvence dělá...
Odpovědět
@janik61 tak pravidlo to není, ve smlouvě to asi taky mít nebudete a oni se určitě vtírat nebudou, jejich práce je zahrát;) ale je to slušnost, alespoň z mého pohledu =)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ... můj poznatek: vzhledem k tomu, že při svatbě je často restaurace uzavřena pro veřejnost je pak docela problém si zajistit občerstvení sám... Tzn, že když přijde DJ, fotograf či kdokoliv za obsluhou a chtěl by si objednat něco k jídlu sám a za své peníze.. tak mu obsluha také může říct "litujeme, ale nic co Vám můžeme prodat tady dnes nemáme" ...a co potom? Bageta z benzinky? :) Přiznám se, že já mam ve smlouvě požadavek na zajištění občerstvení adekvátní délce produkce...Takže pokud tam jsem na 4 hodiny, tak mi stačí nějaké nealko... pokud tam jsem 14 hodin, tak požaduji i něco k jídlu, ale jak tu už kolega zmiňoval, nemusí to být stejně luxusní menu jako pro svatebčany...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Za 6 let jsem se nikdy nesetkal s tím, že by jsem nedostal na svatbě jídlo. Řešit jestli dám hudbě oběd nebo ne mi přijde celkem smutné. Osobně mě taková otázka ani nenapadla, když jsme dělali svatbu vlastní. Pokud je u Vás hudba, fotograf nebo řidič přes oběd, tak by jej měl dostat. Kdyby byl bez jídla, asi by na Vás nevzpomínali v dobrém. ;-)
Odpovědět
Pokud tam budou celý den, určitě bych je na oběd pozvala.Jestli budou sedět či nesedet u hl. či vedlejšího stolu bych si prizpusobila dle potřeb ale jídlo určitě nabídnout, stejně tak něco k pití - nealko, kafe.
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme taky všechny, co obstarávali zábavu a focení zvali na oběd i večerní raut, každý ještě dostal výslužku při placení a svatební víno. Jinak s námi tedy neseděli u stolu, pouze fotograf, protože to je bratranec manžela a měl tam sebou i svoji rodinu, jinak kapela měla svůj stolík na občerstvení u jejich aparatury.
Odpovědět
Profilova fotka
@janik61 posaďte je klidně mimo a zajistěte jim jídlo :-) ;-)
Odpovědět
Ahojky. Teď me jeste napadlo- mame obřad v zahradě penzionu tedy matrikarka jede za nami. Obřad v 13 hod. Mame pozvat na oběd i matrikarku? :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?