Muzikanti na svatbu, Praha. Máte zkušenost?

Mate nektera zkusenost s muzikanty na vecerni party v praze? Nevim jak na blind vybrat spravne.. A ceny se mi leckde zdaji hrozne vysoke, kolik tak platite za muziku? Myslim teda zivou muziku, ne DJ
Odpovědět
Profilova fotka
Skoro prazska skupina. :o) vice v mem profilu...Super ceny...
Odpovědět
Profilova fotka
pardon.. termin 29.9. mame obsazeny,
Odpovědět
@lukashsax na stránkách jsem koukala že hraní na svatbách již od 7500 .. to mě teda trochu děsí, že toto jsou super ceny :) asi mám dost mylnou představu o tom kolik mám počítat peněz na muziku :)
Odpovědět
@lukashsax Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda máte volný termín 8.9. Dekuji
Odpovědět
Profilova fotka
bohuzel, obsazeno
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta_29_9 no, za zivou 4 clennou kapelu je to super cena. Sezenete levneji, ale pocitejte, ze obvykle s nizsi cenou jde uroven kapely dolu. Nerikam, ze tomu musi tak byt vzdy. Kazdopadne cena 7500 neni nikterak prehnana za zivou kapelu..
Odpovědět
Profilova fotka
No tak jen pro predstavu - ja za zivou kapelu platim 12 000 + cestak. Nejlevnejsi kapela, kterou jsem sehnala byla asi za 10 tis., ale jejich zpivana anglictina byla tragicka, coz je u Beatles revivalu docela zasadni vec ;-)
Odpovědět
No to me tedy netesi, to budu muset asi fakt jeste poupravit rozpocet:/
Odpovědět
Profilova fotka
10.000kc je standardni castka 8-) Vzdyt, vemte si, kolik date za dj, kolik si berou dua (klavesy, zpevacka) a ted to propoctete na zivou kapelu, minimalne 4 lidi...Mimochodem, myslim, ze anglictinu mame dobrou...
Odpovědět
@lukashsax no ja prave zatim vubec nevim, kplik si berou dua a DJ, proto me to zaskocilo:)
Odpovědět
Profilova fotka
@lukashsax No dyť to říkám, že 10 tisíc je klasika - ne-li dokonce málo. Vím, že bratránek před 5 lety platil asi 8 000 CZK jen za duo s klávesama (což teda za mě rozhodně ne-e), takže je mi jasný, že za kapelu to musí být víc, klidně i několikanásobek.
Odpovědět
Profilova fotka
@nevesta_29_9 Nevím, jestli se to tu smí, ale mám nějaký kontakty na různý kapely (který nebyly na můj termín volný, ale na tvůj třeba budou). Chceš kdyžtak poslat do IP?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
@marcelahall jo, kdyžtak pošli, díky... @maruskanova kdyžtak pošli nějaký info do IP, co hráli, jak dlouho, za kolik a tak, díky :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?