Michal Kindl, máte zkušenost s tím, jak hraje?

Ahoj všem, jsem tu nová a hledám hudbu na svatbu a zaujal mě Michal Kindl. Neměl jste nikdo zkušenost s tím jak hraje? Děkuji ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravim. Sice to neni nazor nevesty/zenicha, presto pisi k Vasemu tematu... Michala znam leta, hrali jsme spolu v mem triu, takze vim, jak hraje a zpiva. Jako letity muzikant to snad mohu posoudit. Za me urcite doporucuji. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já ho znám též osobně, několikrát jsme se potkali na svatbě a různých akcích. Je naprosto úžasný :-) Nejen jako hudebník, ale i jako člověk, moderátor, bavič :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pěkný den. U nás hrál na několika svatbách i na Květinovém dni a je vynikající. Je sympatický a velmi milý. Hraje i zpívá úžasně. Vřele všem doporučuji. :-)
Odpovědět
děkuji za info. to mě moc potěšilo.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Profilova fotka
Michal nám hrál v sobotu na svatbě, vybrala jsem si ho na netu, víceméně bez referencí a my i všichni ostatní z něj byli nadšení. :-) Opravdu můžu vřele doporučit. Zpívá úžasně, celkově velmi milý projev, opravdu měl velký úspěch. :-) ;-) :-) Takže za nás maximálně doporučujeme. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Mohla bych se zeptat, zdali to není jaksi málo když je na "podiu" sám? Všude má samé pozitivní komentáře, tak ho zvažujeme na svatbu, ale řikám si, jestli to zvládne... a jěště se zeptám, s sebou má nějaký hudební nástroj? Děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Hraje na klávesy a k tomu ještě někdy dělá diskotéku.... Bez problému to sám zvládne...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
I my jsme si na naší červnovou svatbu M.Kindla domluvili, tak už se moc těšíme... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 12 měsících
@martinak91 Dobrý den, můžu se zeptat jaký nakonec byl? Dělal vám i dj večer nebo "pouze"zpíval? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Dělal nám dj i zpíval. A musím říct, že ho všichni moc chválili, dokáže pobavit, zpívá i hraje krásně. Byli jsme spokojeni, až na pár věcí. Naše svatba byla v červnu,ale i tak nám počasí přes den úplně nepřálo. A proto mu zřejmě byla trochu zima, najednou za námi přišel personál hotelu, že prý se svatba přesouvá ze zahrady dovnitř, že panu Kindlovi je zima a mrznou mu prsty...:D Taková zima zase nebyla a pan Kindl se opravdu hodně snažil o přesunutí dovnitř téměř po celou dobu svatby, čímž nás celkem štval. Ale nakonec se to uklidnilo (dostal deku, do které se zabalil) a přežil to. Až na tyto věci, o kterých jsem věděla především já bylo vše v pořádku, jak jsem psala v úvodu ostatním hostům se moc líbil, hrál/zpíval opravdu vše...
Odpovědět
Profilova fotka
@evik_j Dobrý den. Dělal nám dj i zpíval. A musím říct, že ho všichni moc chválili, dokáže pobavit, zpívá i hraje krásně. Byli jsme spokojeni, až na pár věcí. Naše svatba byla v červnu,ale i tak nám počasí přes den úplně nepřálo. A proto mu zřejmě byla trochu zima, najednou za námi přišel personál hotelu, že prý se svatba přesouvá ze zahrady dovnitř, že panu Kindlovi je zima a mrznou mu prsty...:D Taková zima zase nebyla a pan Kindl se opravdu hodně snažil o přesunutí dovnitř téměř po celou dobu svatby, čímž nás celkem štval. Ale nakonec se to uklidnilo (dostal deku, do které se zabalil) a přežil to. Až na tyto věci, o kterých jsem věděla především já bylo vše v pořádku, jak jsem psala v úvodu ostatním hostům se moc líbil, hrál/zpíval opravdu vše...
Odpovědět
Děkuju moc za odpověď 🙂, doufám tedy, že mu na naší svatbě taky nebude zima, neb ji máme v květnu 😀, a hostina i party bude ve stodole , kde není topení, tak si pro něj asi nachystáme kožich 😀. Hrál vám u k obřadu? A jako dj hrál tedy vše možné i na přání jo? Jako výběr dj není jen tak. Na něm se nám líbilo, že krom dj i zpívá a vypadá, že zpívá dobře. Jiný, kterého jsme také zvažovali byl přes agenturu a byl dražší poměrně dost "jen" za dj-ing, bez zpěvu a ozvučení obŕadu. Takže zkusíme Michala, ještě jednou díky
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?