Máte zkušenost s Miroslavem Hamrlem a Hrochama z Brna?

ahoj, chtěla jsem se zeptat, zda nemáte vlastní zkušenosti nebo zkušenost svých známých s touto hudbou. Hamrlu znám pouze jako muzikanta na zábavách a o Hroších z Brna jsem slyšela zatím jen chválu, ale na živo jsem je nikdy neviděla. Nevím se rozhodnout kdo z nich bude lepší. Zda duo nebo jeden člověk. Kdo z nich je větší bavič a kdo umí lépe zahrát. Chtěla bych, aby se svatební zábava povedla, nechci mít znuděné hosty a všechno nechat na kamarádkách...........Hamrala bere 700 kč/hod u Hrochů zatím netuším...... Prosím poraďte, kdo jste viděl, slyšel :-) Děkuji Moc ;-)
Odpovědět
Hamrla je skvělý, zažila jsem ho v létě na svatbě
Odpovědět
Taky jsem zažila pana Hamrlu jako host na svatbě. Doporučuji .Škoda že už jsem v té době měla po vlastní svatbě, protože bych ho určitě chtěla. Vnesl na kamarádčinu svatbu úžasnou atmosferu, přesně odhadl kdy zařadit jakou hru, ale hlavně je skvělý muzikant a zpěvák...
Odpovědět
děkuji,asi zvolím Hamrlu,tak jak to mám zatím domluvené, jsem byla zvědavá, jaký kdo je.... Na zábavách a plesech je skvělý, líbí se mi jak hraje a věřím, že dokáže udělat i nějakou pořádnou jízdu ..... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Duo Hroši bere 1000.- na hodinu a doporučení máme v našem profilu profesionála, takže mrkněte.. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?