Máte tip na kapelu z okolí Mostu za přijatelnou cenu?

Profilova fotka
Zdravím, prosím o radu a případně doporučení nějaké fajn kapely či hudebníků. A také kolik jste za kapelu dávali vy? Nemám vůbec přehled o cenách.. Nechceme, aby nám hráli celý večer.. Stačí nám cca 4 hodiny, pak budeme mít noťas s dobrou aparaturou a budou se pouštět písničky z něj. Uvítám jakékoliv informace :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
skvělý je miniband a taky si bere 6tisíc za cca 5 hodin
Odpovědět
my jsme měli Ametist, jsou z Chomutova, jedná se o pána a paní, zahrajou všechno, jsou milý, ochotný, krásně hrajou a zpívaj.ale bohužel cenu nevím, dostali jsme je jako svatební dar :)
Odpovědět
Miniband z Mostu jsou výborní, zpěvačka zpívá skvěle, myslím, že je škoda je mít jen na 4 hodiny. Viděla jsem je na plese a musím říct, že žádná kapela mě tak nezaujala, vzhledem k tomu, že jsem taky zpěvačka (jméno kapely zmiňovat nemůžu a stejnak na tvůj termín máme obsazeno) tak jsem na muzikanty dost náročná a miniband byli opravdu skvělí. Z mostecka je ještě FlashJoy, ty jsem živě neslyšela, ale podle ukázek neznějí špatně. Co bych rozhodně nedoporučovala, je skupina Sortiment, hrají i zpívají na playback, to bych já na svý svatbě nepřekousla. Co se týká cen, tak se za kvalitní duo pohybují cca od 6tis a podle počtu členů se cena navyšuje. Rozhodně bych nesáhla po kapele za 2500kč, to může být hudební masakr :(
Odpovědět
Předně je otázka, co je přijatelná cena, pozoruji, že představy jsou hodně různé. Čtyřhodinová produkce je podle mě naopak supr nápad, když se vhodně načasuje, pozvedne to zábavu, ale hosté se pak mohou bavit i jinak, nejsou nuceni celý den poslouchat jednu kapelu nebo utíkat jinam, protože už je to nebaví. A "last but not least" - hudební masakr může být i kapela za 10000. U zábavových dvojic je ta pravděpodobnost dokonce velmi vysoká (bohužel...)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Nemáte někdo zkušenost s kapelou Flash joy?
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den mrknete na profil. Urcite se domluvime
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zkusil jsem oslovit hudební skupinu Sortiment. Telefonický hovor mě posadil na zadek. Pán v telefonu se mě zeptal "A kdy to máte?" Já:"15. srpna" Pán:"No tak to ne. V srpnu jsou dovolený a tak a tam nejsou pro nás termíny." Tak jsem si pomyslel cosi o tom, jestli náhodou nemám přesunout termín svatby třeba na listopad, aby nebyly ty dovolený. Takže po tomhle jednání vím, že já Sortiment už nikdy neoslovím...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Dobrý den, reaguji trochu ex-post, protože svatbu jsme s manželkou měli již před 5ti lety. Když jsem hledal kapelu, natrefil jsem rovněž na Sortiment, a za sebe jednoznačně nedoporučuji. Mám ještě horší zkušenost, než uživatel cetnik_a_cetnice zde výše. Termín svatby jsme měli v srpnu. V březnu jsem řešil výběr kapely (pravda poměrně pozdě ale netušil jsem, že je po kapelách na svatby taková poptávka :-)) a na internetu našel právě kapelu Sortiment. Vše jsem s nimi prověřil, vše bylo ok, kapelník potvrdil jak cenu, tak termín. Na konci května!! se mi ale tento člověk ozval, že vystoupení musí zrušit, že mu polovina kapely nahlásila personální dovolenou. V tu chvíli jsem myslel, že vyletím a dotyčného si za toto podám snad osobně, nakonec jsem mu napsal hodně ostrý mail (ale bez jediného sprostého slova) a během dalšího dne našel jinou kapelu, a to kapelu Riviera. (jestli se nepletu, kapela je z Chomutova). Tuto kapelu za sebe jednoznačně mohu doporučit, veškerá komunikace na úplně jiné úrovni, a výkon kapely vynikající, a ještě k tomu za velmi slušnou cenu. Letos (léto 2017) u nich asi člověk nepochodí, sami píšou na stránkách že si dávají toto léto od hraní pauzu, ale tomu, kdo plánuje svatbu na příští rok, mohu jen a jen doporučit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?