Máte nějakou "vaši" píseň?

Profilova fotka
Vždycky mě zajímaly písničky zamilovaných páru, kolikrát je jejich historie opravdu zajímavá... Jak jste na tom vy, máte nějakou vaši společnou píseň, která je pro vás důležitá? Popřípadě jako se stala vaší písní? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
my máme Bryan Adams- Everething I do, do it for you- když jsme spolu začali chodit tak jsme takhle poslouchali rádio a na tuhle písničku jsme obá řekli že se nám líbí na ráz a od té doby je to naše píseň....i ten text je nádhernej ;-)
Odpovědět
My mame ,,nasi pisen" Wonderwall od Oasis. Kdyz jsme spolu zacinali (pred 10 lety), chodivali jsme do jedne hospudky naseho kamarada, kde bylo i karaoke. Pritel moc hezky zpiva a tuto pisnicku mi tam poprve zazpival :)
Odpovědět
Eště se sa neoženil už ma žena bije.........
Odpovědět
Tchyne s tchanem maji od Schelingera Leto s tebou a vzdy kdyz ji spolu tanci,tak vidite jak jsou i po tech letech zamilovani :-) No a pro nas je to taky takova srdcovka.....uz kvuli jim. Ale na prvni tanec budeme mit Wonderful Tonight od Erica Claptona protoze u te musi becet jak zelva kazdej :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Poslední bál - Keks. :) To prostě jednou přítel pustil, když jsme byli přitulený v posteli. Neznali jsme jí ani jeden a když začala hrát, tak jsme se oba vzájemně podívali do očí a hned slzičky.... od té doby je to ta naše. :) I když textem je spíš smutná. Budeme na ní tančit náš novomanželský tanec. :) A pak ještě zbožňujeme romantické písničky od Extraband revival. To jsou opravdu jen ty naše, protože to z našeho okolí málokdo poslouchá... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@karol2014 Wonderwall je moje nejoblíbenější písnička, to by mě asi rozbrečelo, kdyby mi ji někdo zazpíval... :)
Odpovědět
Profilova fotka
Eric Clapton Pretty girl. Slova jsou prostě o mém muži. Jak se ke mě pořád vrací, jak nerad odjíždí a pod... Na Erica jsme byli na live koncertě ve Vídni a tahle písnička nás tam prostě dostala, přestože jsme ji už předtím znali. Prostě nám najednou docvaklo, ze je to přesně o nás...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?