Máte hudbu při obřadu venku?

Hezký den, jak jste nevěsty vymyslely hudbu když je svatba třeba venku na zahradě na zámku? měly jste některá obřad bez hudby? nebo jste měly živou kapelu? či něco pustily z mobilu/ntb? Děkuji předem za odpověďi. Hanka
Odpovědět
Profilova fotka
@hanaxa Budeme mít svatbu na zahradě a hudbu si obstaráme vlastní reprodukovanou
Odpovědět
Profilova fotka
Většinou bývá, ale problém je, že je pouštěna z nekvalitních nebo malých a slabých repráčků a nejde slyšet. :/
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my měli zaplaceného kytaristu a bylo to moc hezké :-) určitě je to hezčí než reprodukovaná hudba a i má ten hudebník většinou vlastní mozek, tak pozná kdy hrát a kdy ne
Odpovědět
My máme svatbu v červnu,obřad bude na louce. A paní z matriky nám nabízí k obřadu i zpívání. Zatím bližší info nevíme, na matriku pojedeme ted během ledna, tak jsem zvědavá.
Odpovědět
Chtěli bychom houslistu, ale bojím se, že neseženem. Takže budeme nejspíš pouštět z tabletu, snad bude alespoň trochu slyšet :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, již jsem odehrál celou řadu svateb venku na opravdu různorodých místech a lze říci, že pro většinu alespoň trochu znalých hudebníků toto nepředstavuje problém. Určitě je pravda, že je zde třeba výrazně kvalitnějšího ozvučení než v případě obřadů uvnitř a jeho správného umístění a nesmí se zapomenout na to, že je v tomto případě potřeba zajistit elektřinu. Toto samozřejmě u akustických nástrojů (nejčastěji nějaké smyčcové kvarteto) odpadá, ty nepotřebují elektřinu a většinou hrají i dost silně bez dalšího nazvučení.
Odpovědět
Profilova fotka
@hanaxa Měli jsme půjčenou profiaparaturu od kamaráda DJ, který se bohužel nemohl svatby účastnit. Bylo to super. Než hudbu z notebooku nebo mobilu, to radši nic - to se hodí tak na mejdan někde, ne k obřadu.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?