Malá kapela na svatbu u Rakovníka, 17.7.2020

Ahoj, dívám se po malé kapele max. do 3 hudebníků. Podmínkou je zastoupení i českých písní v repertoáru. Datum 17. 7. 2020 Předem děkuji za tipy a případně nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, jezdíme kytara+zpěv+popř cajon:) hrajeme moderní zahraniční, starší zahrniční i české písně!:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Nabízíme kapelu na svatební oslavu. Info o kapele naleznete na webu. V případě zájmu mě kontaktujte, pošlu Vám nabídku. Přeji hezký den, Ivan
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ve Vašem termínu máme zatím volno a v případě zájmu Vám na svatbě rádi zahrajeme. Více informací a ukázky najdete na našem webu, v případě jakýchkoli dotazů nás neváhejte kontaktovat. Mějte se krásně Triget.
Odpovědět
My jsme meli kapelu Flashdance z Chomutova. Oslovili jsme je protoze jsme je meli pred deseti lety na maturaku a byli super. Ted na svatbe meli mozna jinou sestavu po tech letech. Ale pecka. Vytahli na parket skoro vsechny. Pan kapelnik byl showman,sympatak .. zpevacka myslim byla i jeho dcera. Jezdi se dvema ale i jednou zpevackou. Fakt doporucuji. Jen lituji ze jsme je nemeli dele, DJ ktery po nich nasledoval na after byla katastrofa a nuda!!!
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme kapela s dlouhodobou zkušeností. poídvejte se na náš profil
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Poslechněte si prosím ukázky na našem webu. V případě zájmu rád zašlu nabídku
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, ve věci zajištění kapely na Vaší svatbu v termínu pátek 17.07.2020 u Rakovníka Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?