Kolik stojí kapela na celý večer?

Dobrý den, kolik, prosím, stojí průměrně kapela na celý večer (cca od 18ti do 24h - nebo bývá na kratší dobu?) Děkuji moc.
Odpovědět
Cena je různá, může být za 10 000, 15 000, ale i 20 000 Kč. My máme za 12 000 Kč na 6 hodin.
Odpovědět
Profilova fotka
Když jsem poptávala kapely, tak za cca 10 hodin hraní si běžně psali o 25 - 30 tisíc.. a že stejně nehrají celou dobu (což chápu), protože se to nedá dlouhodobě uzpívat...
Odpovědět
My hravame za 10 500,- 6 hodin. Je rozdíl, jestli začínáme třeba v pět nebo v osm. Do čtyř do rána plus balení a cesta domů nehrajeme.
Odpovědět
A s délkou záleží, jak se domluvis.
Odpovědět
Profilova fotka
Cena cca 13.000-15.000kč dle počtu muzikantů.
Odpovědět
Profilova fotka
Ono je celkem oříšek co si představujete pod pojmem kapela. Teď mě někteří muzikanti ukamenují, že nevím co je DUO, ale mnohdy pod kapelou hledají svatebčané i pouze jednoho či dva hráče. To si myslím, že se dá do 10 tis. vlézt, ale pokud chcete opravdu živou kapelu, počítejte, že každý v kapele chce min. 2000 za večer plus aparatura, doprava, zvukař. Tady bych opravdu reálně viděl cenu kolem 15-20 tis. Ale je to jen můj odhad. A pak jsou další doplňkové věci jako osvětlení, přízemní mlha pro první tanec apod. Každopádně nedoporučuji vybírat podle ceny, ale podle kvality nabízených služeb!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?