Kolik písní na svatební obřad

Ahoj mile nevesty, jak tady ctu, tak snad vsechny budete mit nekolik pisni na obradu. Myslela jsem,ze bude stacit jedna,ktera pojede stale dokola. :-) Nedokazu si predstavit,ze bude nekdo stat u kazetaku a prepinat nam hudbu. Pochybuji,ze pan oddavajici :-D . Tak ted proste nevim :-.
Odpovědět
Dobrý den, pokud hraji na obřadu, máme vždy dohodnuto více písní - na příchod, výměna prstýnků, gratulace :-) Je tedy dobré jich mít určitě připraveno více, než jednu :-) Možná se Vám i vyplatí svěřit obřad, co se písní týká, profesionálovi, nebudete litovat ;-)
Odpovědět
My budeme mít také více písniček i paní matrikářka nám to řekla: první bude uvedení hostů a ženicha ( já budu utajená nevěsta), pak příchod nevěsty, příchod oddávajícího, výměna prstýnků a gratulace. My budeme mít živou hudbu. Ale každá matrika to má jinak...
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, mrkněte na můj web, mám tam v části svatby popsané, jak hudební doprovod a jednotlivé skladby rozdělujeme například my. Skladby se vždy prolnou a tedy mezi nimi není mezera ticha, jako by tomu bylo pravděpodobně u kazeťáku. Doporučuji určitě živý hudební doprovod, udělá Vám překrásnou atmosféru. Mějte se hezky Simona - harfistka
Odpovědět
@mischelle007 Tak všude to musí mít nějak pořešené. Zeptejte se přímo na matrice, jak to dělají.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji se informovat na matrice, jak probíhají jejich obřady. Kdo pouští hudbu (matrikář / někdo z hostí / někdo z personálu pronajatých prostor), zda je možné mít vlastní hudbu, kolik a jakých písniček (třeba u nás je požadavek na instrumentální hudbu pod projev oddávajícího, aby se netloukl projev se slovy písničky; někde nepouštějí hudbu pod projev vůbec).
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?