Kdy ma zacit hrat hudba na svatbe?

Zdravím. V kolik je podle vás ideální,aby začala hrát živa hudba na svatební hostine? Zdavku máme v jedenáct. Oběd by mohl byt asi mezi půl jednou až jednou. Tak hudba by mela začít ve tři? Nebo drive nebo později? Dekuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
spíše později, když hudba začne moc brzo, většinou lidi ještě nejsou dost "rozjetí", aby byli ochotní tancovat, dala bych ji tak v pět v šest, do té doby spíš nějakou jemnou hudbu v pozadí :-)
Odpovědět
My měli obřad v jedenáct, oběd v půl druhé a kapela začala hrát v pět - a stejně mi to pak přišlo brzy, protože nikomu se tancovat nechtělo (svatbu jsme měli v létě, bylo horko, nejvíc se to začalo rozjíždět tak kolem 10 večer :-D). Mezi obědem a "zábavou" jsme se byli ještě fotit. Záleží, co všechno máš na harmonogramu. Aby kapela začala hrát ve tři, mi přijde dost brzy, ale záleží na vás, jestli máte nějaký program mezi obědem a "tancováním".
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím, že by kapela měla začít nejdříve v pět. Nechte ať si hosté trochu orazí po náročném dopoledni a hlavně si můžou popovídat. Stačí decentní hudební podkres. Někteří příbuzní se určitě dlouho neviděli, tak ať se dozví co je nového :-) . Ideálně začít v 18:00 hodin. Mám za sebou cca 600 svateb, tak myslím, že mám s touto otázkou trochu zkušeností :-) :-) ;-). Přeji krásný svatební den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?