Kde najít na svatbu skupinu, co hraje na housle?

Profilova fotka
Prave resim otazku meho nastupu.. jelikoz mame obrad venku tak mi cd prehravac moc nejde prez nos.. rada bych tam mela zivou hudbu.. jako treba jen dva lidi co hraji na housle nebo tak neco.. nevite o necem? svatba je na vysocine.. Nove Mesto na Morave.. prosim poradte.. dekuji
Odpovědět
jejda tak to bych čekala, že na moravě budeš o houslisty zakopávat na ulici. Heleď jeslti nemůžeš nic sehnat, tak se zkus spojit s nějakou lidovou školou umění. Učitelky na housle by ti určitě poradili. Já si taky takhle našla soubor na svatbu. Ale my to máme v praze tak to ti moc nepomuže. Jinak mi jedna agentura nabizela celou kapelu, cimbalovku nebo ciganskou, ale to byla hrani na cely vecer na svatbe za 20 000kč. Mě to přijde hodně vzhledem k tomu, že mám moře kamarádů muzikantů. Ale mě jde specificky o maďarskou lidovou a to už jen tak každý nezazpívá. Bohužel. Tak hodně štěstí. Ale fakt vsadím boty, že na té moravě ty dva houslisty najdeš raz dva.
Odpovědět
Profilova fotka
kamarádka mi doporučovala ZUŠ. profesoři co tam vyučují občas takhle hrajou, nebo znají ty co hrají
Odpovědět
Nebo zkusit místní soubor, který hraje třeba v divadle...
Odpovědět
Profilova fotka
zkus se pozeptat po ZUŠkách, určitě Ti poradí. Já mám pár kamarádů z Filharmonie Brno, tak jsem neměla problém sehnat houslistu na obřad :-) Ale na Moravě je určitě dobrých houslistů mraky a nebude problém se s někým domluvit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?