Karaoke - typ na první písničku pro novomanžele

Zdravím Vás dámy, Můj budoucí si přál na svatbě mít karaoke. DJ nám navrhnul, abychom byli (logicky) my dva, kdo to odstartuje. Máte nějaký nápad na písničku, která by odpovídala i našim bídným hlasovým fontům?
Odpovědět
Profilova fotka
Na jedné svatbě zpívali novomanželé Lojza a Líza, pěvecký talent k tomu není třeba a na poprvé to byla i celkem sranda, ale když je to tetičky a babičky donutily zpívat asi za půl hodiny podruhé, tak už se nikdo moc nesmál. Záleží jak to chcete pojmout...
Odpovědět
Profilova fotka
S tím bláznem si nic nezačínej, např.
Odpovědět
Profilova fotka
Kde si včera bol... Úplná romantika to teda není, ale na Silvestra to mělo velký úspěch :D
Odpovědět
Profilova fotka
Navrhuji skladbu Dobré ráno milá :-) je to hezká píseň a jednoduchá
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Lojza a Líza je asi TOP návrh! :-D :-D :-D
Odpovědět
Profilova fotka
@theblack Ale teda hodně jednoduchá. "V koupelně jsou vlasy, měl jsem zase stavy...". Volil bych něco inteligentnějšího. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@giacomo v koupelně jsou vlasy...pokud máte manželku nebo dcery tak určitě víte že tam vždy jsou vlasy ... normální.kazdodeni fráze, měl jsem zase stavy , ano každý máme nějaké stavy ...:-) inteligentní píseň , hlavně novodobá . My to hrajeme a ta skladba má úspěch stejně tak když zpívám show must go on
Odpovědět
Profilova fotka
@theblack Nemusíte mi ten text vysvětlovat, já ho chápu. Vadí mi ale verše typu "kytka-lopata", přičemž tento konkrétní je zvlášť blbý. Ale není to bohužel zdaleka případ pouze této písničky. Dnešní autoři navíc velmi často užívají přízvuk na nepřízvučných slabikách, což ti dřívější nedělali. Nechtěl jsem tu ale dělat rozbor dnešní hudby. Jen když slyším "vlasy - stavy", volím jinou stanici. Což u Show Must Go On nedělám. Hezký den.
Odpovědět
Profilova fotka
Musím souhlasit s giacomo, že ta písnička je hrozná :D Nelíbila by se mi ani normálně, natož tak na svatbě a ještě jako první píseň na uvod karaoke, působí na mě dost depresivně, je prostě o vztahu, který je těsně před koncem, což se dle mě na svatbu vůbec nehodí. Ano, můj tip taky není zrovna nic extra, ale bylo to první co mě napadlo a alespoň se u toho lidé pobaví. Tohle prostě ani nepobaví a ani si u toho lidé neřeknou jak strašně zamilovaný a romantický pár ti novomanželé jsou.
Odpovědět
Profilova fotka
@raduushka tak já osobně bral na vědomí , že neumíte moc zpívat . Slova jsou taková jaká jsou , ale zazpívat to zazpívá každý. Jednoduchá skladba . Potom jedině od skupiny Kabát Houby magický.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?