Kapely The Teachers nebo Lália, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj děvčata :-) Prosím vás, neznáte některá kapelu "The Teachers" nebo muziku "Lália"? První uvedená sestava jsou profesoři z břeclavského gymplu (2 z nich mě učili :-D )...co pamatuji, dokázali udělat show, ale je to víc jak 10 let ;-) Hodně vážně jsem uvažovala, že bychom si je pozvali na svatbu (začíná hořet termín), ale postrádám ukázky z jejich poslední produkce či alespoň postřehy těch, kdo je zažili:-) Ta druhá kapela (neplést si s cimbálkou) má být trio z okolí Brna (také kantoři). Údajně zahrají vše a ve vysoké kvalitě, ale sama jsem je neslyšela... Na živé hudbě mi opravdu záleží... Pokud byste je některá osobně slyšela či měla i ukázku? Byla bych vděčná! Děkuji, K.
Odpovědět
Ukázku nemám, ale když jsme v létě byli na Pálavě, tak tam v kempu hráli The Teachers.... a osobně musím říct, že mě dostali, bylo to vážně skvělé :)
Odpovědět
Profilova fotka
@konhy Hmm, Břeclavsko asi není moc v kurzu...děkuji za alespoň jednu odpověď! ;-) Jj, profesoři to uměli rozbalit už před lety, jen si nejsem tak úplně jistá jejich účinkováním i na svatební zábavě.. S přítelem žijeme v Mikulově, hráli tady i na Vinobraní, bohužel se kvůli šílenému návalu turistů raději neúčastníme :-p :-) K
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Profilova fotka
Dobrý večer, jsme hudební duo, v minulosti jsme hráli jako bigbítová pětičlenná kapela , takže umíme pořádně rozproudit zábavu. Máme dlouholeté zkušenosti , kvalitní zvuk je pro nás proiritou. Repertoár přizpůsobíme Vašim požadavkům. Na našich stránkách najdete seznam skladeb, ukázky, reference a ostatní informace. Těšíme se na další svatby. Jezdíme po celé Moravě, občas i Čechy .Zdraví kapela Duha :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?