Kapela x DJ? Jde mít oboje? Jak moc předem objednávat? Praha.

Profilova fotka
Nejsem si jistá zda živou hudbu nebo DJ. Když vidím ty "kapely" jeden klávesák co mačká jen občas něco a slečna co se snaží chytit rytmus to mi je trochu do breku :-o (i to jsem už na svatbách viděla).Přemýšlím nad hudbou jak při obřadu tak i na rautu. Je problém mít živou hudbu kterou bude potom střídat večer třeba DJ? Myslím kvůli ozvučení atd... Večer chci DJ protože všichni budou chtít zahrát to co mají rádi a nechci si z dobrých muzikantů dělat jukebox. Dobrý DJ snad umí hrát na přání a nehroutí se když chce někdo svou zamilovanou písničku ve chvíli kdy má připraveno něco jiného. Máte někdo zkušenosti? Živá hudba by se mi líbila tak od 14hodin(obřad) do cca 20hodin a potom DJ do cca 3hodin. Popřípadě DJ od 14hod až do rána cca 3hod. Popřípadě pošlete nabídku do zpráv. Děkuji.
Odpovědět
Za nas musim rict, ze kapela pro nas byla jasna volba a nelitujeme. Kapelu by jste si meli vybrat podle toho co hraji....my meli Omicron rock a byla to nase krevni skupina :-) A taky by jste si kapelu meli vybirat podle vas dvou a ne podle svatebcanu....prece si nedáte dechovku jen proto, že babička a tetička ji maji rady :-) A byt DJ a chodit za mnou lidi a prekrikovat se ze ten chce to a ten zas tohle....to by me asi kleplo....a nehlede na to, zd treba nejake tetičce zapomene nejakou pisnicku zahrat a ty to pak budes poslouchat dalsich x let.
Odpovědět
Profilova fotka
Následující sobotu jsem na svatbě kde se budeme doplňovat vzájemně s cimbálovou muzikou - a tomu říkám pecka - to je kombinace! Každý si budeme hrát své, nepolezeme si žánrově "do zelí" a svatebčané dostanou full servis :) Kombinace živé hudby a DJe má jednu podstatnou výhodu - hudebníci se nemusí "šetřit" a můžou tlačit naplno s minimálními pauzami, protože je večer nahradí DJ a produkce tím získá na pestrosti...sám bych podobnou kombinaci neocenil, ale je to jen můj názor. Užijte si party! Pokud vyberete profíky tak se dozajista pobavíte všichni a dobře :-)
Odpovědět
Jde mít oboje a přijde mi to dokonce velmi rozumné. Ozvučení se dá objednat zvlášť a pak je nezávislé na kapele/DJ. A i kdyby to tak nebylo, DJs bývají docela úsporní, takže se to dá v rozumném čase přestavět.
Odpovědět
My mame oboje...kapelu (komorni sekci paradniho big bandu) mame cca na 4 hodiny hrani, pak bude DJ. Sice clovek musi pocitat s korunami navic, ale "kapelu" o dvou lidech, kde jeden zpiva a druhy ma klavesy, ze kterych pousti zbytek nastroju,, jsme fakt nechteli, to snad radsi jen toho DJ, pokud chce clovek usetrit. S ozvucenim neni problem.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Toto je věčné téma. Za nás Vám ale můžu říct, že nejlepší možnost je kombinace obojího, ideálně DJ a cimbálovka. Pokud klasická kapela, DJ nemusí být. Případně mít kapelu jen odpoledne a DJe na večer, na novější hudbu. Každá možnost má něco pro a něco proti. V každém případě Vám ale DJ zahraje cokoliv v originále, kapely mají omezený repertoár, mají přestávky a jsou dražší. Záleží, co Vám více vyhovuje a jaké máte finanční možnosti. Přejeme hodně štěstí, tým HudbaOstrava
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s většinou .. kapela odpoledne a večer dj.. nebo střídání kapely a dj je prostě velmi zajímavé. S technickou realizací není nejmenší problém (maximálně někdy s prostorem či přípojkou elektriky..)... Každopádně kapela neumí hrát potichu .. nemá takový repertoár... Osobně hraji svatby řádku let a nemám problém zahrát téměř cokoliv... od polky, přes rockové a CZSK hity až po aktuální rádiové či klubové skladby. S pozdravem O.Seidl
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?