Kapela se zpěvačkou jihočeský kraj

Profilova fotka
Krásný den všem! Byla bych moc vděčná za doporučení kapely na svatbu 11.června (Nové Hrady). Naší podmínkou je, aby v kapele byla i zpěvačka. Děkuji za případnou pomoc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobry den,mohu vam doporucit kapelu Globus - kontak Lucie Vitovcova
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím. Sice nemáme zpěvačku, ale nabízím služby naší hudební skupiny Bosáci. V Nových Hradech jsme několikrát hráli a moc se nám tam líbí. V případě zájmu mi napište a můžeme se domluvit. Lukáš
Odpovědět
ahoj, poslala jsem Ti odkaz do mailu na kapelu, kterou jsme měli na naší svatbě, zpěvák a zpěvačka, jsou z jihu Čech oba dva a zatím mají volno, tak mrkni, jestli budeš chtít, byli naprosto senzační, tak třeba se budou líbit i Tobě...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
@jarunkaa poslala byste mi taky kontakt? Dekuji
Odpovědět
Dobrý večer, samozřejmě posílám a není třeba děkovat, byli opravdu supr, poslala jsem Vám kontakt do mailu, tak se zkuste číhnout a ať vše dopadne bezvadně ;-) J.
Odpovědět
@margaritt ...tak pro velký úspěch mé neznalosti zde ]-( posílám ještě jednou adresně :-) a s omluvou Dobrý večer, samozřejmě posílám a není třeba děkovat, byli opravdu supr, poslala jsem Vám kontakt do mailu, tak se zkuste číhnout a ať vše dopadne bezvadně emoticon J.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?