Kapela - od kolika do kolika

Profilova fotka
Ahoj holky,od kolika hodin do kolika hodin máte nebo měli jste objednanou kapelu na svatbě?
Odpovědět
Profilova fotka
měli jsme kapelu, která začala hrát před šestou a končila kolem 11, pak hrál DJ...
Odpovědět
Profilova fotka
Jestli muzu jako kapelnik hudebni skupiny, co ma odehrano skoro 300 svateb. Je to individualni, ale vetsinou se začíná v 16 nebo 17h a hraje do 23h, dle lidi i do 2h (i dele). Zalezi moc na lidech a na kapele. Variantu kapela a pak dj se mi uplne nelibi, ale je pravda, ze kapely nezahrajou vse narozdil od dj. Neresim, co je lepsi volba, zda kapela nebo dj, nebot kazdy nazor na to ci ono, bude ve sve podstate spravny a tech diskuzi na beremese na toto tema je tu vice nez dost.
Odpovědět
nám hráli od 1900 do 2.00 :) hráli by i dýl klidně, ale naši přátelé už byli v takové náladě, že šlapali zelí na všechno, a s primášem jsme usoudili, že už raději pustíme reprodukovanou hudbu :-D
Odpovědět
Nám příjde kapela v 17.00 a máme ji na 6 hodin, tzn. do 23.00; a podle situace - lidí, jak se jim bude chtít tančit, budou hrát dál nebo ne. Poté, co kapela odejde, budeme pouštět písničky z vlastního notebooku a máme připraveno i karaoke. :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 měsících
Profilova fotka
Čas začátku hraní se vždy odvíjí od toho, v kolik máte obřad a následný oběd, takže nelze paušalizovat. Hodně také záleží, jestli se jedete po obědě s rodinou ještě někam fotit. Pokud ano, tak můžete být pryč další hodinu. Když to vezmu obecně, tak v případě oběda kolem 14 - 15 hod může kapela začínat tak v 17 - 18 hod. Počítejte s nějakým časem i na dortík a kávu, aby se Vám ze svatby nestaly dostihy :-) Přesný konec hraní se dá s úspěchem stanovit, až když se svatebčané začnou rozcházet - ti s malými dětmi většinou odejdou kolem 22 hod, ostatní začnou odpadat kolem půlnoci. Pro malou skupinu lidiček už většinou stačí reprodukovaná hudba. S kapelou (Dj ) se proto domlouvá konec pouze orientačně a podle lidí a sil se finálně stanoví až na akci samotné ;-) No v podstatě jak píše margrethe5656 - nic moc nového nevymyslíme :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?