Kapela nebo DJ ČB, ČK

Ahoj nevěsty, s přítelem máme klasický spor kapela nebo DJ? Cenově je asi jasné, že vyjde líp DJ, ale nezažila jsem svatbu, kde by byl, tak jaké máte zkušenosti a budu ráda za tipy na DJ z okoli Českých Budějovice a Českého Krumlova, o názory na DJ Radka Bulanta a Pavla Velka. Z kapel jsme dostali tip na Krumlovskou Situaci a kapelu MP3 - máte zkušenost, jak vyjdou cenově zhruba?
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím, na toto téma jistě najdete tady na Beremku konverzaci. Poslal jsem nabídku do IP a ostatní je na našem profilu :-) Přejeme pohodové přípravy.
Odpovědět
Profilova fotka
Skupina Bosaci
Odpovědět
MP3 znám z plesů a hrajou super.. Psala jsem jim a napsali: co se týče ceny hraní za svatbu, tak v rámci jihočeského kraje je cena 13000,- za 6 hodin hraní, cena je včetně dopravy, vlastní aparatury, nazvučení, apod. Když je svatba dál, účtujeme si ještě nějaké peníze navíc za dopravu.. Psala jsem jim 30. 6. a už mi psali, že se jim na rok 2017 plní termíny..
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Jsme z Prostějova. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Dobrý den, velmi rád nabídnu své služby. Podrobněji do IP ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, velmi rád nabídnu své služby. Nabídka zaslána interní poštou. S pozdravem a přáním klidných příprav svatby Dj Lukáš Mercl
Odpovědět
Profilova fotka
Kapela je kapela. Mrkněte na nás. Váš termín by měl být ještě volný
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?