Kapela nebo DJ

Ahoj nevěsty, předpokládám, že už se to tady kdysi řešilo, ale chci tak nějak obnovit diskuzi. Pořád se nedokážeme rozhodnout nad kapelou nebo DJ. Jsem si jistá, že chci, aby po půlnoci začala pořádná "párty" a proto bych volila raději DJ, jelikož si myslím, že kapela nesplní má očekávání. Na druhou stranu si říkám, jestli kapela není vhodnější na takové celkové oživení zábavy, než jen reprodukovaná hudba. Napadlo mě ještě mít třeba od 16-22 kapelu a potom od 22 do rána DJ, ale není to hloupé, aby se tam pak střídaly a složitě měnily aparatury apod? Děkuji za názory.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ze své vlastní zkušenosti, když hrajeme s kapelou na svatbách, je to, co navrhujete, nejlepší varianta. Kapela na rozproudění zábavy, první tanec, hosté si ještě chtějí povídat, ale zase kapela dokresluje atmosféru víc, než reprodukovaná hudba. A pak DJ. S aparaturami většinou není žádný problém, každý má svou, tak si to kapela po dohrání zabalí a odjede. kdyby Vás zajímalo, co hrajeme my, podívejte se na náš web. S pozdravem Veronika Suchankova
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Hloupé to není a na svatbách je to normální že se střídá kapela a DJ. Nejlepší varianta.Proto začínám na 4 h .DJ Mirek Vobora- DJ na Svatbu , Narozeniny s Video Diskotékou a Karaoke. Zkušený DJ a moderátor . Dj+světelná a zvuková aparatůra na 4H. . . za 3500, -Kč..Pokud bude zájem není problém se domluvit.
Odpovědět
Profilova fotka
Nápad to je samozřejmě dobrý.. také to preferuji (kapela a později DJ)... Snad jen bych si dovolil nesouhlasit s @veronika_suchankova - Právě proto, že si hosté chtějí povídat, tak na tu chvíli je lepší reprodukovaná hudba, terá nemusí být tolik nahlas jako slušná kapela (takže ideálně reprodukovaná hudba z CD od kapely, nebo nějaké třeba smyčcové trio...)... Samozřejmě souhlasím, že na první tanec i na rozproudění zábavy bude dobrá kapela skvělá... nicméně je třeba pečlivě vybírat... Za Dje mohu říct, že dobrý DJ zvládne vše.. muziku jako podkres k povídání a teřba k obědu..1.tanec a samozřejmě muziku na rozprodění zábavy a klidně až do rána.. :)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?