Kapela na svatbu z Ústeckého kraje, která i moderuje

Profilova fotka
...máte někdo kontakt na super kapelu z okolí Loun, která je se kromě hraní schopna a ochotna postarat i o moderování soutěží, atd... Byla bych moc ráda, kdybyste mohli napsat svoji zkušenost a ceny (vůbec netuším jak se takové služby pohybují). Nejlépe duo nebo trio, především kvůli prostoru.
Odpovědět
Profilova fotka
Kolem Brna jsou ceny od 500 do 1000 Kč za hodinu hraní. U vás netuším, ale bude to asi podobné. Country kapely jsou mnohdy levnější, hrají za 3 až 4 tisíce za celý večer. Ta stejná cena platí i pro osamělé klávesisty, to ti ale za sebe nedoporučuju, ono Sladké mámení v podání staršího pána...., no kapelku na svatbu chtěj předem hlavně slyšet. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
vernero, poslala jsem Ti odkaz do schranky, je to kapela z Teplic, videlai jsme je hrat u kamaradu. Hrajouo pekne, ale v nasem terminu nemaji volno. Presto je doporucuji, maji i super cenu a jsou schopni moderovat.
Odpovědět
Profilova fotka
Díky moc za tip, bohužel v našem termínu mají také plno :-( , to je smůla
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučila bych ti Roxelmusic z Ústí. Jsou fajn. Často hrajou na plesech a večírcích. Za 6 hodin hraní chtěj 13tis :-. a nebo skupina Memphis taky dost dobrá ale za 15. Asi jsem moc nepomohla :-(
Odpovědět
Profilova fotka
...ale jo, jsem vděčná za každý tip, ale tohle se mi zdá celkem drahý, navíc kdybych jim platila cesťák :-))
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji duo Karel a Marcela nebo Pavel a Renata, žádní starci a muzika šlape. Jsou z Prahy. jejich inzeráty se dají najít na každém větším inzertním serveru. Případně zkus vyhledávač. Odkazy by tady smazali :-)
Odpovědět
Ahoj, naše kapela - duomane, jsou perfektní, nejlepší, organizujou soutěže a moderují. Nemají limitovaný čas, hrají dokud to jde (on klávesy a zpěv, ona zpívá). Jsou super. Cena 5000,--
Odpovědět
Profilova fotka
My měli na svatbě dva členy z kapely Viva song Víti Vávry, pokud si je zadáš do vyhledávače, tak kontakt na ně najdeš, jsou uvedení i zde v katalogu firem, jsou z Litoměřicka, za 9 hodin jsme platili 5 tis. Kč, ale hrály super. Nám je zajišťovala paní provozní z hotelu, kde jsme měli obřad i hostinu, takže kontakt bohužel na ně nemám.
Odpovědět
Profilova fotka
Na Duomane jsem už koukala, vypadají super, ale bohužel náš termín už mají obsazený :-(
Odpovědět
Vernero: hmm, my kvůli nim termín změnili:)
Odpovědět
Připojuji se k DUO MANE, budou nám také hrát jsou skvělý a velice ochotní :-)
Odpovědět
Profilova fotka
No, to my už dost dobře termín změnit nemůžeme ;-) To Miluse: Viva song chce pořád 5000,-- jen mi napsal, že za 6 hodin hraní, za každou hodinu navíc 1000 Kč - no uvidíme, rozhodili jsme sítě na všechny strany :-) Moc děkuju všem za kontakty, hojně jich využíváma překvapuje mě, kolik kapel už má obsazený zářijový termíny :-(
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
Vernero: aha, no k nám přijeli něco po kolem půl 6 hod a hrály cca do půl 2 tuším, tak to je ještě dýl, a řekli si 5 tis. nebo možná 5,5, mám to někde doma, ale asi to možná bylo i kvůli to, že to dohadovala ta paní provozní a oni jim tam dost často hrajou, tak nevím. Podrobnosti neznám.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
vernero máte něco..taky scháním..zatím mám v záloze viva song
Odpovědět
saroslava: Ahojky nemohla bys mi pls poslat odkaz na viva song? Taky sháním hudbu na svatbu. Dívala jsem se na netu a nemůžu je najít díky moc...
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahojky, já prosím o rady taky :-) Jestli o něčem víte dejte mi prosím vědět, začínám být zoufalá :-(
Odpovědět
Prosím :-(
Odpovědět
Ahoj znám kapelu, která zahraje prakticky všechno, hrají na plesech, zábavách, prostě všude, kde je potřeba... :-) tady jsou webovky, tak se mrkni! mě budou taky hrát na svatbě a osobně tyto lidičky znám přes 10 let, takže se mohu zaručit! měj se krásně a držím pěstičky!
Odpovědět
www tečka fonotest tečka cz/ chytře jsem zapoměla na ten odkaz.... :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?