Kapela na svatbu - Plzen

Profilova fotka
Ahoj, shanime hudbu na cervencovou svatbu v Plzni. Radi bychom kapelu (i duo, trio), ale nejak nachazime same celkem drahe nebo z daleka a prodrazi to doprava :( ... Stacil by nam osobne i DJ, ale potrebujeme, aby se trochu "tahnul" dav, protoze tam budeme mit 100 lidi :-O ... tak si myslime, ze ta kapela to bude mit takove snazsi (to jde tancovat kazdy). Nemate nekdo prosim nejake tipy? Diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Za sebe mohu doporučit kapelu BrideBand, hrají v menší sestavě, takže pokud mají volno, tak určitě doporučuji.
Odpovědět
My jsme měli Papaband. Byli moc fajn. Celkem pravidelně hrají v Plzni v Remusu, tak je možné si je poslechnout.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, posílám soukromou zprávu. S pozdravem Veronika Suchánková
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Hloupé to není a na svatbách je to normální že se střídá kapela a DJ. Nejlepší varianta.Proto začínám na 4 h .DJ Mirek Vobora- DJ na Svatbu , Narozeniny s Video Diskotékou a Karaoke. Zkušený DJ a moderátor . Dj+světelná a zvuková aparatůra na 4H. . . za 3500, -Kč..Pokud bude zájem není problém se domluvit.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?