Kapela na svatbu Jižní Čechy

Ahoj nevěsty, dáte mi tip na nějakou dobrou, ale ne předraženou kapelu z jihu Čech, která hraje vše - české i zahraniční hity, oldies i moderní? Klidně pište i částky, kolik jste kapele platili, jestli to není tajné :) A z vlastních zkušeností můžete poradit, jak dlouho je ideální, aby kapela na svatbě hrála? Počítala jsem tak 7 hod - od 16 do 23 hod...? Děkuji za rady.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, uvědomujeme si, že hudba na svatbu je neopomenutelnou součástí vašeho svatebního dne. Výběrem vhodné hudby dotvoříte atmosféru celého dne tak, že na něj vy ani ostatní svatebčané jen tak nezapomenete. Jsme hudební duo a nabízíme na vaši svatbu ideálně nakombinovanou živou i reprodukovanou hudební produkci, široký repertoár od současných hitů přes disko, rock, country až po lidovky. Hráváme po celé ČR. Více na našem profilu a na našich internetových stránkách. Těšíme se na vás kapela GRIFIS ;-) ;-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nabízím hudební skupinu Bosáci. Široký repertoár, bohaté zkušenosti, cena v základu 5ti hodinové produkce je 8000kč (bez dopravy) - 4muzikanti. U tří členného složení je to 6000kč. Více na našich webových stránkách.
Odpovědět
Profilova fotka
@leeena222 ahoj, řeším stejný problém. Narazila jsem na MP3 kapelu, zítra je budu kontaktovat. Jinak zatím vytipovane nemám nic. Svatba je mezinárodní takže hudba musí byt i v AJ.
Odpovědět
Ahojky, na ty jsme koukali taky, vypadají docela dobře. My měli vybrané "Silent Trio" z Bratislavy, hrozně nás bavili, jsou to imitátoři zpěváků ČJ, SK, AJ a jejich repertoár nás nadchnul. Jenže program mají 5 hodinový a z toho hrají jen 120 minut k tanci, což je pro nás málo, budeme chtít tančit alespoň 6 hodin. Takže stále hledáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my jsme měli Duo Profil z Blatné a můžu vřele doporučit, zahrají všechno možné, zpěvačka perfektně zpívá, součástí může být i folklórní vystoupení a jsou to moc milí lidé a na všem možném se dá domluvit. Nám hráli od 16 do 23 za 6800 Kč.
Odpovědět
@pavlinkap25 Ahoj, děkuji moc, určitě na ně koukneme :)
Odpovědět
Také mě zajímá, tak se s dovolením vetřu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Za mě jednoznačně YAMABAND z Českých Budějovic! Hráli nám na svatbě a postarali se o perfektní zábavu! Vše vypadalo a znělo strašně profi a slečny krásně zpívaly! Kapela hrála podle našeho přání, my jsme preferovali spíš zahraniční a novější hudbu. Zpěvačky udržely super kontakt s publikem a roztancovaly to :).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Dobrý den, pokusím se oživit diskuzi a poptat se na Vaše tipy na dobrou kapelu, která by zahrála příští rok na naší svatbě, ideálně trio, aby dokázali zahrát vše a i třeba držet zábavu:) S jakou kapelou jste byli na Vaší svatbě spokojeni? Děkuji
Odpovědět
Dobrý den, my sme měli dou echoes a byli boží, už jen když se paní rrozezpívala mi naskakovala husina.. ;-) všichni sme si to mooc užili. A můžu jen doporučit duoechoes.cz. ;-) Moderovali nám hru svatební kočár luxusní ;-) ;-)
Odpovědět
@market119 Moc Vám děkuji, kouknu. Mohu se zeptat alespoň přibližně, jak to vycházelo finančně? Klidně do zprávy, děkuju
Odpovědět
Dali sme 1000Kč/ h, dopravu měli zdarma ;-) platili sme opravdu jen to co odehrali ;-) babičky nám vydrželi do půl 1 do rána a kdekoliv jedem si je chvali ;-) můžu jenom doporučit ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ahojky, tak my po naší svatbě můžeme jen a jen doporučit kapelu Labyrinth z Týna nad Vltavou. Byli naprosto dokonalí, profesionální, zpívali naprosto perfektně a všem svatebním hostům se moc líbili a hrozně si pochvalovali náš výběr. Kvůli nám se naučili písničku, kterou jsme si vysnili na první tanec a odzpívali a odehráli jí úplně geniálně. A po celých 9 hodin hráli skvěle, byli s námi do 3 do rána a zahráli pro nás vše, co jsme chtěli a to opravdu naprosto perfektně. Navíc byli moc milí, ochotní...prostě nelze nic vytknout. Jinak jsme platili tuším 8.000,- za těch 9 hodin hraní :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den. Rádi zahrajem. Podrobnosti posléze.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?