Kapela na svatbu, hrající i rock?

Ahoj...:) Hledáme na termín 30.5. do Luhačovic svatební kapelu. Já i přítel jsme muzikanti a proto máme hodně specifické požadavky. Kapela nemusí hrát žádné dechule ani lidovky (o to se postará cimbál), zato ale chceme, aby byla laděná i trochu rockověji. Prostě taková normální zábavovka, která má pestrý repertoár, hraje i zahraniční věci a nekomolí angličtinu (na to jsem pes já). Pokud byste o někom věděli - i z větší dálky, napište prosím nějaký váš tip, budu vděčná:) Děkuju, Alča
Odpovědět
Profilova fotka
Poslala jsem ti IP.
Odpovědět
Profilova fotka
Alčo, jestli jste muzikanti, tak se určitě poptej po svých známých. Jistě máte mezi přáteli takové hudebníky, kteří se vám s přítelem líbí, nebo vám alespoň někoho známého mohou doporučit. Muzikanti to tak většinou mají - hrají si na svatbách navzájem, všichni jsou spokojení a ještě ušetří :-) Držím palce !!
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že kapelabrno to napsala dobře. Nehledě na to, že pokud jste muzikanti, určitě Vám to nedá a jednu, dvě písničky byste si chtěli s hudbou určitě zazpívat nebo zahrát. A to je u některých kapel bohužel problém (což určitě chápete), že neradi půjčují mikrofon nebo nástroj. A na to jsou nejlepší kamarádi muzikanti. Držím palce při výběru a přeji nádhernou muzikantskou svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
Kanci paní Nadlesní...
Odpovědět
Ahoj.My meli Omicron rock a byli jsme moc spokojeni.....slo nam prave o to aby kapela hrala napr.AC/DC a tihle jsou bomba.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?