Kapela na svatbu Fonotest. Máte zkušenost?

Zdravím všechny, zajímalo by mě, zda někdo nemáte zkušenosti s kapelou Fonotest z Ústí? Byli nám nabídnuti jako kapela na párty za poměrně slušnou cenu. Bohužel nemají na svých webovkách žádné ukázky, a naživo jsme je nikdy neslyšeli. Na výběr hudby jsme docela citliví, takže nevíme, zda to risknout, nebo ne.
Odpovědět
Ahoj, jdi si je poslechnout, na webovkách mají akce, kde v blízké době hrají. Zajíce v pytli bych si nekupovala. A kdy máš tu svatbu? V profilu nemáš datum.... 16.07.2010 - Valtířov - restaurace NA KOPEČKU 17.07.2010 - Malé Březno - restaurace ŠMAK 22.07.2010 - Řecká restaurace Ústí nad Labem
Odpovědět
Ahoj maty2006, termín máme začátkem září. Tyto akce jsem na jejich stránkách našla také, ale bohužel to mám všechno hodně z ruky, tak jsem se chtěla zeptat někoho, kdo s nimi má zkušenost.
Odpovědět
Hm, tak s tím ti neporadím, jen to, že stojí za to se na ně jet podívat, než kupovat zajíce v pytli. Já bych to neriskla. Já o nich slyšela jen trochu, že nehrajou špatně, ale mě osobně by vadilo, kdyby přišel jen sám klávesák. Nevím, do jaký míry může zajistit k sobě zpěvačku.
Odpovědět
Už jsem zkusila požádat alespoň o ukázky, tak uvidíme....
Odpovědět
Hm, ale ukázky taky moc neodhalej. Ukázky neukážou to, jakou atmosféru ta kapela udělá, zažila jsem jednu nejmenovanou kapelu, kdy ukázky byly dost slušný a pak když jsme se na ně byli podívat, tak zpěvačka koukala celou dobu do stropu a zpěvák zpíval tak falešně, že se mi ježily chluby na rukách, přitom na ukázkách to bylo dobrý. To neříkám, že by to mohl být případ fonotestu, určitě hrajou dobře. No držím palce, ale stejnak bych ještě zvážila se jet na ně podívat. Pokud jsi z Mělníka, tak to není zas tak daleko a opravdu stojí za to si je poslechnout naživo. Ale já tím že jsem taky muzikant, tak bych to nenechávala na náhodě, já mám veliký požadavky, třeba budete spokojení i s touto kapelou.
Odpovědět
Díky za doporučení. Máš pravdu, asi by to stálo za to, udělat si čas a zajet podívat. Špatná kapela by mohla zkazit celou svatbu a to za to nestojí.
Odpovědět
Dobrý den kapelu fonotest dobře znám je to výborna kapela jedna z nejlepších co jsem slyšela!jsou to muzikanti,kteří léta hrály v zahraničí i na zámořských lodích.hrajou veškerej žánr.tuhle kapelu doporučuji!!! V anketě o usteckého slavíka mezi 45 kapel byly na 2.mistě.prvni byla rocková kapela,která hraje vlastní písně.ve skupině fonotest spivala skvělá martina balogová ze superstar doporučuji!!! :-) ;-) jsou super!!!
Odpovědět
Cler, nepiš velkými písmeny, vypadá to, jako bys dělala reklamu sama sobě. A je divné, že toto je jediný tvůj příspěvek. Každopádně stránky mají nic moc, takže bych se nespoléhala jen na referencích a šla bych si je osobně poslechnout. Jediné, co o nich vím, že jsou to starší lidi. Znám jednu nejmenovanou kapelu, která byla úžasná, skvěle hráli a zpívali, ale když jsem je po dlouhé době slyšela naživo, tak to byl umíráček, i oni vypadali, jakoby měli každou chvíli spadnout znuděný pod piáno. A to svého času byla nejlepší kapela v okolí. Kvjetinko, nedej na reference a běž si je poslechnout...
Odpovědět
Mladá paní já nepotřebuji dělat reklamu sama sobě ani ostatním je to kapela kterou dost dobře znám a vím co písu!tohle není o internetových stránkách!kapela fonotest je bezkonkurenční a nejsou to žádný dědečkové.až je uslyšíte tak vám spadne čelist jsou to skušený muzikanti ne šumaři.běžte se na ně podívat a pak si udělejte svuj názor.další věc je ještě jestly vubec rozumíte muzice
Odpovědět
:-D :-D :-D
Odpovědět
tak to nema chybu, kdopak jsi Cler? :-D :-D :-D
Odpovědět
kazdopadne webove stranky maji hruzostrasny :-D :-D :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Webovky zrovna reprezentativní nemají, to je pravda. My měli na svatbě kapelu Mane s kytaristou Ludvíkem Smetanou a bylo to super. Mladí lidé, kteří rozproudí každou zábavu. Celý večer moderovali svatbu, připravili si pro nás soutěže a bavili hosty i nás až do rána. Jsou také z Ústeckého kraje. A všechny nevěsty zde na beremku chválí - tohle je pro mě osvědčená kapela.
Odpovědět
Já že nerozumím muzice? Hm....tak to slyším (nebo spíš čtu) poprvé....ale jak sis Cler všimla, tak jsi jediná, kdo o nich pěje chválu a ještě velkými písmeny. No každopádně stále jsem názoru, že jedna chvála nestačí, jsou tu kapely, jak píše např.Veronika, které mají tolik referencí, že ani není potřeba si je chodit poslechnout, navíc opravdu webovky mají bídné, není na nich vlastně ani vidět, kolik jich je, jestli jsou flexiblní v počtu muzikantů, jestli mají zpěvačku atd. Kvjetinko rozhodně si je běž poslechnout nebo vyber kapelu, na kterou jsou jednoznačné reference a ne ticho. Cler, nepiš velkými písmeny nebo tvoje příspěvky dáme odstranit...
Odpovědět
Vidím, že se tu po pár měsících debata rozproudila. Ačkoliv moc informací, které by případným váhajícím unadnily výběr se tu nedozvíme. Já se nakonec pro nedostatek informací a nutnosti rychlého řešní rozhodla pro jinou skupinu. Nechtěla jsem kupovat zajíce v pytli. Btw. příspěvky od Cler mi přijdou mírně řečeno zvláštní. Dělání reklamy tímto způsobem kapele spíše ublíží než pomůže...
Odpovědět
Myslím, že prezentace hudbení skupiny by měla opravdu vypadat jinak. Jak je vidět, "moc" nevěst tu o Fonotestu nepíše ... Kvjetinko, hlavně, že jsi sehnala ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj milé nevěsty, vím že už je tahle debata možná pasé, ale pro některé budoucí nevěsty musím přidat i svůj názor. 23. 3. 2012 jsme měli svatbu na Zámku Mělník a hrála nám skupila Fonotest a musím říct, že co se hudby týče byly naprosto úžasní, já jsem si nemohla v ničem stěžovat. Někteří by mohli vidět problém v tom, že patří do jisté rasové menšiny, ale opravdu hudebně byli báječní a ukočírovali a bavili svatbu o sto lidech :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
vašim komentařim se opravdu musim smat!! to je tak když se do něčeho serou žensky a vubec nevědi o co krači jen sama chytrost a namyšlenost.nedavno sem mnel svadbu v usti a hrala nam kapela fonotest. tuhle kapelu vřele doporučuji všem nevěstam to je neuvěřitelne jak hrajou a zpivaji mistame sem si myslel že je to original kytarista fenomen jak jsem se dověděl je to otec zpěvačky Martiny Balogove ktery hral leta na zaoceanske lodi. je to promichana kapena pul na pul ale tohle tady nikdo řešit nechce jde o kvalitu a krasně jsme se pobavili nadhera a ja osobně klukum a zpěvačce moc děkuji byli jste jedničky.
Odpovědět
@veronika.deskova na webovky nekoukejte mila pani většinou jsou zradne!! kapela fonotest je prostě super neni co dodat.a kdo si mysli že kvalita se pozna dle webovek tak je s prominutim vul ale korunovany!!!
Odpovědět
@veronika.deskova květinka bude asi hodně namyšlena kytka!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
My je měli na svatbě v Německu v roce 2011 a byli skvělý, bavili dvoujazyčné publikum, velmi profesionální vystupování a hráli déle než měli. Všichni byli nadšení. 100 lidí čechů i němců, hrajou skvěle i latinsko americké rytmy, i klasiku. Měla je na svatbě už kamarádka o rok dříve v Ústí a tam se nám líbili, tak jsme si je objednali taky. Doporučuji.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
Já měla Fonotest na svatbě minulou sobotu a musím říct, že byli perfektní. I pár mých příbuzných, kteří se považují za znalce hudby, je chválili. Mají poměrně široký repertoár a všichni skvěle zpívají. U pár písníček jsem měla pocit, že slyším originál a některé byly v jejich podání snad ještě lepší. Rozhodně doporučuji. PS: Byla jsem si je předem poslechnout (přecijen člověk chce vědět do čeho jde) a to doporučuju udělat všem, kteří si někoho na svatbu domlouvají... já když je slyšela jsem se krásně uklidnila, že dobrý a měla jsem už předem díky tomu rozmyšleno který písničky si nechám zahrát K.K.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?