Kapela na svatbu - Brno a okolí

Dobrý den, nemáte někdo prosím tip na živou kapelu na svatbu v Lelekovicích (20 min od Brna)? Termín 8.5.2019. Aby hráli česky, anglicky, slovensky a multižánrově? Děkuji moc za tipy! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Termín máme ještě volný. Skupina Bosáci.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud bychom Vám vyhovovali, rádi Vám zahrajeme na svatbě v základní nebo rozšířené formaci hudební skupiny KOKTEJL. Můžeme nabídnout kvalitní aparaturu, v rozšířené formaci čtyřzpěvy (všichni zpíváme) a rozsáhlý repartoár. Mrkněte se na IP, poslala jsem Vám naši nabídku i s cenou. Za skupinu KOKTEJL přeje hezký den Yvona Juchelková.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, termín Vaší svatby máme volný. Mrkněte na naše stránky a v případě zájmu se budu těšit na Vaši zprávu :-) Míša S., kapela Fantajm
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den :-) Kapela Hroši z Brna má zatím také volno. Hrajeme pop - rock + lidovku + organizujeme svatební hry. Více o nás na webu, na vyžádání ráda zašlu naši nezávaznou cenovou nabídku :-) Přejeme radostné svatební přípravy x-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, pokud se nejedná o 8. 5. (středa), ale 18. 5. (sobota), tak velice rádi Vám přijedeme zahrát. Koukněte na naše stránky a v případě zájmu Vám rád udělám cenovou nabídku. Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, od Brna znám skupiny Ukulele Troublemakers, ti jsou úžasní, a taky ještě Šumichrást Malbohar. Zkus si je najít a kouknout na ně. Ať se daří!
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?