Kapela na svatbu, 8.8.2020 v Kutné Hoře

Hezký den, shání kapelu, co by nám hrála na svatbě 8.8.2020 v Kutné Hoře. DJ nechceme. Moc děkuji za návrhy 😊 protože už jsem z toho zoufalá.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, 8.8. máme zatím volný termín :) Jezdíme buď kytara+zpěv nebo kytara+zoěv+cajon, popř. celá kapela (www.black-tower.eu) :)
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta95 zdravím, píšu Vám zprávu
Odpovědět
Profilova fotka
@aneta95 Dobrý den, slečno Aneto, ve věci zajištění kapely na Vaší svatbu v termínu sobota 08.08.2020 v Kurné Hoře Vám rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Obsahuje i kapely a pevně věřím, že se mi povede Vaši poptávku uspokojit k Vaší plné spokojenosti ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Můžeme Vám nabídnout kapelu, info na webu. V případě zájmu mě kontaktujte, pošlu Vám konkrétní nabídku. Přeji hezký den, Ivan
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ráda Vám nabídnu svou kapelu. Hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, rocknroll. Podívejte se na naše webové stránky a v případě zájmu se ozvěte a povíme si více. Děkuji moc. Veronika Moudrá
Odpovědět
Profilova fotka
Zdravím Vás, naše kapela má volný termín. Pro více informací navštivte naše webové stránky nebo profil kapel zde na bereme se. Jsme na trhu již od roku 1998, hrajeme pro všechny věkové kategorie a budeme rádi pokud pokud si nás vyberete.
Odpovědět
Profilova fotka
Hezký den, na Vaši svatbě Vám budeme rádi k dispozici. Více informací a ukázky najdete na webe. Hezkou neděli přeje Triget.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?