Kapela na svatbu 25.4.2015? Valašsko a okolí.

Hledám svatební kapelu ze Zlínského kraje, která zahraje všechny žánry. Nejlépe pěvecké duo, ale není podmínkou. Děkuji za všechny tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Manželé Chromčákovi, dva strašně příjemní manželé, umí pobavit lidi a už se nemůžu dočkat až je budeme mít :-) nádherně zpívají a umí i písničky teď ty moderní, prostě všeho chuť a dokáží se i na přání naučit pokud nemají v repertoáru :-) Jsou od Vsetína.Kdyžtak pošlu kontakt :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj já bych nějaké informace potřebovala, hledám hudbu na oslavu a jsem z toho zoufalá :-( . Napiš kontakt díky moc
Odpovědět
Profilova fotka
@monule304 Možná jste to už zažili. Na večírku, na svatbě. Všechno bylo pečlivě naplánováno, vyšlo krásné počasí, víno teklo proudem, stoly se prohýbaly pod mísami s vybranými lahůdkami. Ale něco tomu chybělo... Zařídit, aby se lidé celou dobu bavili, není vůbec jednoduché. Neriskujte a svěřte pořádání akce tomu, kdo má zkušenosti. Neslibujeme nemožné, ale pokoušíme se o maximum toho, co možné je. Pro nás je nejdůležitější Vaše spokojenost. To je i naší reklamou. 7 důvodů, proč zrovna nás Máme kvalitní a zkušené lidi, které opravdu baví bavit lidi Máme kvalitní a spolehlivou aparaturu Hrajeme hudbu různých stylů, ale hlavně hrajeme fair play Jsme flexibilní, umíme improvizovat Děláme mini mejdany a středně velké Můžete využít doplňkových a doprovodných služeb Účtujeme si přijatelnou cenu DJ Phawek a Chromec je tady pro Vás. Napište mi vaše požadavky a možná se dohodneme.Více na webu Hezký den
Odpovědět
Profilova fotka
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?