Kapela na svatbu 15.9.2018 Kroměříž- Zlínský kraj

Ahoj, sháníme kapelu, která by nám zahrála na svatbě. Předem děkujeme za nabídky. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu sobota 15.09.2018 Vám na Vaší svatbě v Kroměříži rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou do zdejší Interní pošty. Jsou v ní i kapely ;-) Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer nabízím také Duo Koktejl živá hudba spojená s reprodukovanou hudbou s bohatým repertoárem a za příjemné ceny.Vice info na nasich stránkách .Zatím preji Hezký zbytek večera .S pozdravem zpěvačka Yvona Juchelkova
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, Vámi požadovaný termín máme volný a velmi rádi Vám přijedeme zahrát na vaši svatbu. Koukněte na naše webové stránky a v případě zájmu Vám rád udělám cenovou nabídku podle požadovaných služeb a délky produkce dle Vašich požadavků a jistě přidáme i nějaký ten dáreček k tomu :-) Přeji pěkný den Roman Pluta Štístko MUSIC :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Tento termín máme volný a rádi bychom na Vaší svatbě zahráli. Poslechněte si prosím ukázky na našich webových stránkách a v případě zájmu zašlu nabídku. Děkuji a přeji hezký den.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?