Kapela na 9.2.2019

Dobrý den, sháním kapelu na náš svatební den, a to na 9.2.2019 okr. Pelhřimov. Ráda bych kapelu co dokáže udělat zábavu. Předem děkuji za nabídky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu nabídnout naši skupinu DUO KOKTEJL, hrajeme živou hudbu pro všechny, kterou neustále doplňujeme o nové hity, můžeme kombinovat živou hudbu s reprodukovanou jako u DJ, i tuto máme v poměrně velkém rozsahu, když bude chuť, umíme zahrát třeba jenom s kytarou a zpěvem, umíme zorganizovat různé hry, vyprávět vtipy. Na akce jezdíme s úsměvem a hromadou dobré nálady, kterou si myslím jsme schopni přenést i na ostatní. Komunikovat s lidmi, to není pro nás žádný problém, kolega to má v podstatě ve svém zaměstnání jako náplň práce. Pokud Vás naše nabídka zaujala, podívejte se na naše stránky DUO KOKTEJL, na dotaz Vám samozřejmě sdělíme i cenu, která Vás podle mně určitě potěší. Za DUO KOKTEJL Vám přeje pěkný den Yvona Juchelková.
Odpovědět
Dobrý den, naší nabídku zasílám přes IP. S pozdravem skupina Cactus z Ostravy :)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Poslechněte si prosím naše ukázky na webových stránkách. V případě zájmu se budu těšit na spolupráci a zašlu nabídku.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, píšu soukromou zprávu. Veronika Moudrá
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?