Kapela Martin Vaverka

Profilova fotka
Děvčata prosím Vás, která máte zkušenosti s touto kapelou (trio) na svatbě? :-) jaký mají repertoár? děkuji Vám za odpovědi :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme zamluvenou tuto kapelu na svatbu. Reference jsem na ni slyšela dobré, ale také by mě zajímalo, jestli tu s ní někdo měl nějaké zkušenosti apod.? :-) Nebo zda jste o ní něco neslyšeli? :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Někdo aktuální zkušenosti?
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Holky aktuální zkušenost máme a byla HROZNÁ! Rozhodně nedoporučuji nikomu. Jsou nesympatičtí, arogantní a vůbec je nezajímá vaše přání. Ženichovi odmítli zahrát na přání! Upřímně s tím jsem se ještě nesetkala. Pokud kapela neznala písničku, kterou jsme si chtěli nechat zahrát prostě navrhli alternativu. Nebo se s vámi alespoň normálně pobavili. Tady uslyšíte jenom "ne" a ještě k tomu chytnete takový pohled.... Hrají vždy 4 písničky rychle a 4 pomalu.. je úplně jedno, že se všichni baví a tančí. Pokud je poprosíte ať dají jenom rychlou sérii uslyšíte jejich oblíbené "ne". Zpěvačka vypadá je každou chvíli umře nudou. Očividně jí to nebaví a je to znát. Celkově se k Vám prostě chovají povýšeně. Měli jsme celou dobu pocit, že jsme nějací pitomci, co jim mají líbat ruce za to, že se vážení uvolili přijet. Fakt nikdy. Zkazí vám i hostům zážitek z celého dne.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?