Kapela Jak chceš - máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahojte, dostali jsme doporučení na tuto kapelu. Máte s ní někdo zkušenost? Hráli Vám na svatbě? Díky za jakékoliv info ;-)
Odpovědět
Nazdárek, za nás musím říct, že kapela "JAK CHEŠ" je výborná. Měli jsme trošku strach z lidových písní, které převážně hrají dle jejich repertoaru, ale byli jsme velmi mile překvapeni. Jsou to Páni muzikanti a takový zvládnou zahrát téměř cokoliv a nezkazí žádnou zábavu. Pokud o této kapele budte uvažovat, tak ji můžeme jenom doporučit. Pouze je nutné s nimi domluvit styl jakým budou hrát. ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Pěkný den, vřele doporučuji. Rozumná cena, vždy skvělá nálada, hudební talent, široký repertoár, ochota přizpůsobit se přáním a atmosféře.. Talentovaná kapela, která nezkazí žádnou svatbu :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 4 měsících
Profilova fotka
Jsou to mí kamarádi, které známe už hodně dlouho a tak to byla jasná volba. Jsou skvělí, zahrají snad cokoliv... ze začátku nám hráli lidovky (máme je rádi), v průběhu večera vyměnili basu za kytaru, cimbál za baskytaru a úžasně to rozjeli... :-) My jsme si to s nimi moc užili, oni s námi snad také.. a moc se líbili i svatebním hostům, kteří je neznali :-) takže za nás určitě ano... jen jsou poměrně vytížení, tak je potřeba jim napsat dostatečně předem :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Mohu se zeptat kolik jste za kapelu platili?dekuji
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?