Kapela alebo DJ - Pardubice a Hradec

Ahojte, chcela by som Vás poprosit o nazory a skúsenosti na hudbu - kapela alebo DJ? Prípadne odporúčanie na konkrétne kapely a DJ v okolí Pardubíc a Hradce. Moc ďakujem :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Dobrý den. Jsem 7 km od Pardubic. Podívejte se na reference v mém profilu. Případně pošlete mejlíka abych mohl poslat nabídku. Přeji pohodový večer.
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu nabidnout hudebni skupinu Bosaci. Jinak - toto tema kapela vs dj, se tu resilo nescetnekrat. Projdete si vlakna, at tu zbytecne neni spoustu stejnych temat. :)
Odpovědět
Dakujem za radu, ale nenasla som toto tema riesene v pardubiciach... Podla vzdy zalezi od kvality kapiel a djov.. A bohuzial v okoli pardubic ich moc nepoznam.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nabízíme své služby. Jsme hudební skupina s letitými zkušenostmi v ČR i v zahraničí. Klademe důraz na kvalitní zvuk, profesionální přístup a široký repertoár. Více v našem profilu a na našich internetových stránkách, nebo facebook . S pozdravem Orchestra Party
Odpovědět
Profilova fotka
Navstivte muj web.
Odpovědět
Profilova fotka
Navstivte muj web.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 15 let a reference více jak 300 svateb. Dále nabízím pro naše nevěsty možnost naší limuzíny. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Mohu vám nabídnout službu nejen hudební skupiny s širokým repertoárem, ale i svatebního DJ, moderátora. Dále jsme schopni zajistit ozvučení obřadu, karaoke party nebo focení momentek na after party (na rok 2018 chystáme fotokoutek). Máme mnoholeté zkušenosti. Ročně odehrajeme několik desítek svateb, narozenin, plesů a jiných akcí. Klademe důraz na profesionální přístup, kvalitu ozvučení a také vám můžeme nabídnout světelnou show s 3d Laserem. U nás máte přesný přehled a transparentnost Vašich objednávek a finančních nákladů. Dotaz na cenu nebo online rezervace probíhá prostřednictvím našich stránek. V případě jakýchkoliv dotazů nás neváhejte kontaktovat.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?