Kapela 21. 7. 2017 Karlovarsko

Dobrý den, hledáme kapelu na naši svatbu 21. 7. 2017 nejlépe z Karlovarska, případně Plzeňska. Děkuji za případné nabídky.
Odpovědět
Profilova fotka
@barryska zdravím. Sice nejsme z Karlovarska, nýbrž z Příbrami, ale jezdíme po celé ČR. Mrkněte nejdřív na webovky a případně se ozvěte, když bychom Vás zaujali.
Odpovědět
Stále hledáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, hrajeme pop, jazz, swing, 60. léta, latinu i rocknroll. Máme živé nástroje (ne samohrajky) a všichni jsme profesionální studovaní hudebníci. Podívejte se na můj web a pokud Vás to zaujme, tak se prosím ozvěte. Rádi Vám na svatbě zahrajeme. S pozdravem Veronika Suchanková - Moudrá
Odpovědět
Velice děkuji za nabídky. Ale stále hledáme.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý večer, nejsem sice kapela,ale jsem netradiční DJ,protože jsem zpěvákem a navíc kromě hraní ,živě na akcích zpívám. V případě,že se Vám nepodaří najít kapelu podle vašich představ a třeba dojde na volbu DJe,tak Vám pošlu nezávazně nabídku do IP a rád Vám nabídnu své služby,jelikož mám zatím váš termín ještě volný. Přeji šťastný výběr a budu se těšit na případnou spolupráci. Fajn večer Mácha ;-)
Odpovědět
Děkuji za nabídky. Stále sháníme.
Odpovědět
Profilova fotka
:)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, slečno nevěsto, v termínu pátek 21.07. Vám na Vaší svatbě na karlovarsku rád budu k dispozici. Nabídku Vám, s dovolením, zasílám zprávou zdejší Interní pošty. Doufám v naši budoucí spolupráci a bezchybnou realizaci Vašeho “Dne D”.
Odpovědět
Bohužel se nám stále nepodařilo vybrat :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?