Je tato píseň vhodná na první tanec?

Ahojky zdravím všechny, za 3 týdny máme svatbu a přemýšlíme jakou písničku na první tanec, zasílám odkaz na youtube https://www.youtube.com/watch?v=9XaS9... Je tato píseň vhodná, i když tam zpívá o dvou dívkách které zahynuli, a ten borec to přezpíval na počest smrti cranberis. Prosím o radu a děkuji :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vyberte si takovou, která se vám bude líbit a která je pro vás nějakým způsobem srdcovka. Pokud je to tahle, není co řešit (textu stejně většinou nikdo nerozumí). Mně přijde i melodicky hodně smutná a rozhodně bych takový text nechtěla :-D . Ale to je můj osobní názor, já u písniček potřebuju souznít s tím textem na pozadí.
Odpovědět
Profilova fotka
Je to jenom na vás dvou. Každá je vhodná, pokud vám se líbí a chcete ji tam mít. Názor nikoho jiného, než vás dvou, není vůbec důležitý. :-) Obecně prostě není skoro nic, co by bylo na svatbu nevhodné, hodně lidí se zbytečně zatěžuje tím, co si kdo bude myslet.. To je přece úplně nepodstatné. :-) Pak je to takové to, že teď prostě každý tančí na Perfect od Eda Sheerana, protože se hodí a textem dokonale sedí.. Mně se třeba fakt líbí, ale na svatbu jsem veškeré věci volila srdcem, ne co se hodí a nehodí a co se bude lidem zdát dobré.
Odpovědět
Profilova fotka
Já věřím na symboliku, proto bych si písničku s takovým textem pro svůj svatební obřad rozhodně nevybral. Je to ale jen můj názor, který nikomu necpu. Každopádně přeji krásnou a veselou svatbu! ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud se vám oběma líbí a ten text vám nevadí, tak bych to neřešila. My jsme taky měli textem docela nevhodnou písničku... všem to bylo jedno (většina si toho ani nevšimla) a my jsme si to užili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím si že je to moc smutná písnička a zvolil bych asi jinou, mimochodem je i spoustu hezkých českých. Jen můj názor. Vyberte dle svého ♥ a dobře.
Odpovědět
jako pro mě by byla fakt spíš depresivní, ani ne textem, tomu půlka lidí nebude rozumět, ale spíš i tempem a projevem.... Já bych si jí rozhodně nedala, ale je to jen vaše svatba a pokud se líbí Vám, tak není co řešit :-) Je to přece jenom Váš první tanec
Odpovědět
Taky bych neresila jestli se nekomu jinemu libi hlavni je aby se libila vam oboum a to je dulezite ;) prvni tanec je jen vas okamzik tak si ho uzijte podle sebe ;)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?