Jakou volíte písničku na první novomanželský tanec?

Beremky jakou volíte písničku na první novomanželský tanec ? :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den! Doporučuji zvolit ploužák! Všichni to fotí a natáčí. Při ploužáku (Romantickém, např. Nádherná láska, Perfect day, ,Stín katedrál, mnoho dalších....) se hodí, že svatebčané udělají kroužek a dostanete všechny, kteří se znají a neznají na plac a na to se dá dobře navázat, aby se zábava hned dobře rozjela. Vhodný ploužák na úvod je také dobrý z dalších důvodů, protože nevěsta má dlouhé šaty, ve kterých se někdy nedá úplně dobře pohybovat a někteří ženiši (omluvám se) nejsou vždy zruční na klasiku. Přeji hodně štěstí!
Odpovědět
my budeme mít L-o-v-e od Net king Cole:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Najdi si Dreams come true. Je to moc pekne..
Odpovědět
Profilova fotka
Naše bude Bryan Adams - Everything I do ... Uvažovali jsme i nad I will always love you od Whitney ale slova jsou moc smutná ..
Odpovědět
Profilova fotka
James Arthur - Impossible :-D
Odpovědět
Profilova fotka
V ideálním případě písničku,která je spojena s nevěstou a ženichem nějaká jejich ;-)
Odpovědět
U nás bude písnička Whitney Houston - i will always love you - osobní strážce.. hrála nám při seznámení i při zásnubách, když mě přítel žádal o ruku :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme měli Rule the world od Take that. Do této písně stříhám i naše svatební video a je to úžasně romantický :-) Oba totiž milujeme film Stardust (kde písnička zazněla na konci) a k hvězdám se vztahovala i básnička, kterou nám recitoval synovec na obřadu :-).
Odpovědět
Profilova fotka
@michvlkova89 na tu mne vedl syn k oltáři....romantika největší :-) první tanec byl: Schody z nebe ....zpívá se tam : A Bůh už ví, že jdou šílený blázni, co na cestě svý prsten si daj........Bůh ví, že chci zemřít vedle Tebe....... ta písnička pro nás je srdcovka a myslim, že každý pár nějakou takovou má :-)
Odpovědět
Profilova fotka
My tuto, kvůli nádhernému textu a protože máme rádi rockovou hudbu: https://www.youtube.com/watch?v=8nJP1... :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?