Jakou hudbu zvolit na svatební hostinu - playlist písní

Ahoj, můžete mi poradit.... potřebovala bych dát dohromady bližší soupis hudby na svatební hostinu. Nemáte náhodou někdo nějaký soupis písniček (toho,co se většinou hraje na hostině) pro inspiraci? Rádi bychom, aby se hosté nenudili a kapela se trefila do vkusu mladší, ale i starší generaci :-). Jakou máte vlastní zkušenost s hudbou na svatební hostině? Dávala vaše kapela postupně sady pomalých, sady rychlých písniček, a co dechovky - kolik jich dát a kdy ty přišly na řadu.....nebo to nějak kombinovali, aby se nikdo z hostů nenudil? Z vlastní zkušenosti vím, že né každý tancuje na všechny styly muziky. Předem děkuji za rady :-) .
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den přátelé,s těmito tématy se poslední dobou roztrhl pytel. Jak píšete - budete potřebovat série písniček- pomalé,rychlé,české,oldies,zahraniční,dětské,rock,disco,pop třeba i dechovky,country a další styly které by mohli padnout přítomným do noty. Co, kdy zahrát se nedá vůbec říci takhle obecně,každá svatba je jiná a originální.Přeci nechcete mít svatbu jakou mělo padesát párů před vámi a playlist se nedá dělat podle kopíráku.Já také nedokážu říci jestli zahraju v 18.30 Kabáty nebo Moravanku :-) To musí někdo řídit a reagovat na aktuální situaci nebo přání hostů. Pokud nechcete z jakýchkoliv důvodů profesionální produkci,svěřte hudební archiv někomu kdo se o něj bude starat,je to lepší než dát náhodné přehrávání a čekat na překvapení která skladba bude následovat. Není dobré nechat přehráváníhudby svému osudu,potom se hosté tlačí u monitoru a hledají svůj hit než aby se věnovali svatební oslavě na kterou se přišli bavit. Přeji všem ty nejkrásnější svatební oslavy které si jen můžete přát. Zdravím a přeji pěkné dny. DJ Goro - Jirka Votava
Odpovědět
Profilova fotka
Zeptej se všech co chtějí slyšet a pošli to kapele. Co nebudou mít v repertoáru ať pouštějí o pauzách a je to vyřešeno. Tak to preferujeme my a svatebčané mají o zábavu postaráno.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?