Jakou hudbu jste měli na svatbě a za kolik? Brno

Dobré odpoledne, máme s přítelem rozpory ohledně hudby. Svatba bude v restauraci, kde dvakrát moc místa není. Tak jsem se poohlídli po nějakém DJ, ale přítel odmítá dát např. 7000kč za 6hodin "pouštění hudby z youtube". Jenže já nemám představu, jak se tyto ceny pohybují? Mohli by mi někdo říct, jako a za kolik ste měli hudbu cca? Jinak sme dostali nabídku na kapelu o třech lidech za 15000kč, což je jednak drahé a jednak se tam ani nevlezou :D PS: znáte někoho v okolí Brna a okolí, sem z Blanska??
Odpovědět
Profilova fotka
Za 1) nepouští hudbu z youtobe 2) ať si je tam tedy manžel pouští sám, když s tím není spokojený :) 3)Předpokládám, že tohle všechno zažijete jen jednou, tak proč do toho trochu neinvestovat? Btw. kolem 5-6-7000 se ty ceny pohybují, když jsme taky hledali. 4) určitě se to dá zvládnou i bez Dj, ale když vám to i odmoderuje... Nevím, podle mě je tohle jedna z nejdůležitějších věcí - zábava. :) Přeju šťastnou ruku při výběru :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo a jinak máme Dj a moderátora v jednom za 2000Kč. na celý večer. Ale jen díky tomu, že je to náš známí. Náš první vybraný Dj byl o 1000kč dražší než ten Váš..ale co by se dalo dělat..
Odpovědět
Já právě potřebuji přesvědčit nastávajícího, že jako někoho levnějšího neseženeme :) Ale je fakt, že např. 1000kč za hodinu dám raději živé kapele, která se nám tam nevleze, leda kapela o dvou lidech!
Odpovědět
Profilova fotka
koukni na Kapelu VASR BAND jsou ze Znojma, ale dojedou všude za 6 hodinový balíček si účtují 4.500,- + každá další hodina 500,-. - a hrají skvěle - popřemýšlejte a uvidíte. Třeba se muž zlomí a svolí k tomu.
Odpovědět
Profilova fotka
Třeba seženete,..Né vždycky znamená - dražší - lepší :)
Odpovědět
Profilova fotka
My třeba máme kapelu o dvou lidech za 4000 Kč za 8 hodin hraní... až podezřele levné, ale viděli jsme je už dvakrát a prostě se nám fakt líbí... takže sehnat se dá, ale záleží na požadavcích...:) Nám jde hlavně o zábavu, ne o šíři repertoáru...:)
Odpovědět
My jsme s pritelem meli podobnou rozmluvu. Uplne slysim, jak se rozciloval, ze prece neda nejakych 10 tisic za DJ, ktery bude stat u notebooku a poustet pisnicky stahnute z netu. Jeste ze pak rekl, ze se o to nebude zajimat a at si to udelam, jak chci :) Souhlasim s rainbow_x. Ono to jenom o tom pousteni pisnicek neni. DJ ti to odmoderuje a navic dobry DJ vi, jake poustet pisnicky podle nalady hostu. Jeste v tom bude asi spousta jinych veci, kterym ja ovsem nerozumim :) My jsme sehnali DJ za 8 tisic. Mame domluveny nazvuceny obrad ve 3 hodiny a nasledne hrani a moderovani na rautu do doby neurcite. Ovsem rekla bych, ze za triclenou kapelu je 15 pomerne dost.
Odpovědět
@daschenkatr jakou máte kapelu prosím? Také vybíráme kapelu a koukám, že jsi z Třebíče :-) Díky
Odpovědět
@daschenkatr A o jakou kapelu se jedná, prosím? Třeba mi to odešlete do zpráv, děkuji moc!
Odpovědět
Profilova fotka
@xvitko13 Demenato...:) Jak říkám, není to o šířce repertoáru, ale hrají pěkně a hlavně dělají zábavu a soutěže, i pro děti a tak, a zrovna pro nás je tohle důležité...:) A hlavně nevybíráme naslepo, což je fajn...:)
Odpovědět
@karol2014 :D nemáme stejnýho přítele? Taky pak řekl, že ať si to udělám, jak chci! :D
Odpovědět
@j26 Ono to bude asi u vice chlapu. Jeho svedek uz mu dal dobrou radu, ze veta ,,me je to jedno'' je zakazana :) Obcas me to nastve, ale pak si zase reknu, ze mi aspon do niceho nekeca :)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
My mame DJ ktery moderuje i v radiu takze se nabidl, ze nam cely vecer i odmoderuje, s tim, ze za ty roky uz ma vychytane i ruzne hry, ktere taky uvede pokud budem chtit. Navic hraje z CD, zadne pousteni z ntb. Rekl si o 5 000 za 8 hodin. Ma vlastni techniku vcetne osvetleni, takze se nam to zdalo rozumne. Jmenuje se Jirka Vesely, je sice ze sev. Moravy ale v radiu moderuje v Brne na Petrove, takze dojezd do Brna by nemusel byt problem. Ma funkcni webovky, FB i profil tady na Beremku.
Odpovědět
j26V Brně na nádraží se mezi bezdomovci pohybují tři muzikanti jedné bývalé celkem slavné skupiny.Pokud by jim tvůj přítel sehnal hudební nástroje.Buben, kytaru a ozembouch máte hudbu za hubičku.
Odpovědět
Profilova fotka
@j26 Dobrý večer, nabídku naší kapely Reflex-Rock jsem Vám zaslal do zpráv. Jsme z Blanska a pokud máme volný "Váš" termín, tak Vám rádi na svatbě zahrajeme. PS.: Jak tak koukám na většinu příspěvků ohledně cen, tak si to naše hraní asi "kalkulujeme" špatně :-( :-D Hezký zbytek večera!
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme za 9 hodin hraní dali 6500,- plus něco za dopravu. Hráli různé typy písniček a všichni se moc bavili :-)
Odpovědět
Profilova fotka
hmm.my máme kapelu za 1000 za hodinu, to taky není málo když tak na to koukám, ale zase na zábavě jsem šetřit nechtěla:( stejně jak na fotkách... to si radši odpustím milion těch serepetiček kolem...
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my budem mit zpevacku a zpevaka, ktery bude hrat na klavesy. Na 6 hodin hrani a chteji za to 5tis. I s dopravou. Volala jsem vzdy na zpivajici pary a dost jich bylo i z moravy. Za dj bych taky nedala tolik, jsou i levnejsi..
Odpovědět
Profilova fotka
@kacka.ondra Jé dobrý den, právě jsem četla Váš příspěvek. Děkujeme za pochvalu. Jak se máte? Rodinu ještě nečekáte? Jsme tady zaregistrovaní jako profesionálové, tak chodím na tyto stránky. Na Vaši svatbu si vzpomínám, byli jste taky moc fajn. Mějte se hezky Zdraví Marcela z kapely Duha
Odpovědět
Ahojky, my budem mit kapelu Ferrum. Hravaji na plesech a dobre. Kapela o 4 lidech za 10 hodin hrani. A vyborna komunikace, takze doporucuju, neni pro ne nic problem.
Odpovědět
@zuzalinkak zapomela jsem dopsat za 8000 kc :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, mohu Vám nabídnout služby svatebního dj včetně karaoke, vlastní světelnou i zvukovou aparaturou. Praxe více jak 14 let a reference více jak 180 svateb. V případě zájmu mě kontaktujte a já Vám poradím. S pozdravem Svatební dj Jarek
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj Velvet blansko nejlepší kapela podívej se na můj příspěvek z 1.2. Super boží kapela, jsou tam i fota. 1000 na hod ale neprohloupíš o naší svatbě se mluví do teď a to díky té kapele,o 90 % zábavy se zasložili oni
Odpovědět
Profilova fotka
:-)
Odpovědět
@daschenkatr a můžu se zeptat, co máte za kapelu? Taky by se mi někdo takový hodil :)
Odpovědět
Profilova fotka
@petraudr Jmenují se "Demenato", můžu jen doporučit...:))
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
@zuzalinkak ahoj, prosím tě, kolik si vzalo to Ferrum? Díky
Odpovědět
@zuzalinkak aha :-D
Odpovědět
@verykk Jinak kamarádka je měla loni a prej platili 10 tisíc. Ale nevím, jak dlouho hráli ani v jakém složení. :) Za zeptání nic nedáš. ;-)
Odpovědět
Kdy máte datum? Nám bude hrát skvělá kapela FAMILY, budou stát kolem 6 tisíc, hráli mojí ségře a mýmu bratrancovi na svatbě, takže moje volba byla jasná, mrkni na jejich stránky, ale v létě jsou hodně zamluvený. http://www.skupinafamily.cz/
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?