Jaké a kolik pisníček?

Ahoj, chtěla bych se zeptat... kolik písníček plánujete mít? Vůbec jsem nevěděla, že se to nějak rozlišuje. Vím, že je to na každým, ale zajímalo by mne, jak to budete mít vy. Koukala jsem, a někdo bude mít jinou píseň pro příchod ženicha, nevěsty, obřad a gratulace.. To se standardně dělá?
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg jeste jsme meli hudbu jako kulisu u proslovu oddavajici. Meli jsme cca 30 minut hudby.
Odpovědět
jedna na příchod, jedna během obřadu a dvě na gratulace
Odpovědět
Profilova fotka
Mohu doporučit např.: 1 pro nevěstu (např. Johan Pachebell - Canon In D Major, Alexandra Burke – Hallelujah nebo netradičně Forrest Gump Theme by Alan Silvestri) 1 pro ženicha (třeba The Beatles - In My Life, nebo třeba Piano Guys – Without you (David Guetta - jednou to po mě na obřadu chtěli..trochu mě to zarazilo, ale pak to bylo velice příjemné a lidem se líbilo)).. 1 na polibky a prstýnky..(např. José González - Heartbeats) a další 3..4...5 písniček na gratulace - zde záleží kolik máte hostů .. ale stejně doporučuji vybírat z vašich oblíbených :-)
Odpovědět
@mpbg Tohle zalezi na kazdym...my meli varhanika,tak jsme mu zadali pisnicky pro prichod,pro proslov a pro pripitek. A on si to dle sve potreby protahoval,a nebo naopak kratil. U magnetaku je horsi odhadnout jak ktera cast obradu bude dlouha,a podle toho chystat skladby. Ale mrzi me ze pro muj prichod nebyla pisnicka zvlast,takze to bych doporucovala.
Odpovědět
Profilova fotka
@mpbg Dobrý den, standart je 3-5 skladeb. V naší nabídce najdete ozvučení obřadu nebo také DJe na svatbu. Kostolnik
Odpovědět
Děkuju moc za info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, na svých stránkách mám uveden standartní průběh svatebního obřadu i s příklady skladeb pro jednotlivé části. Pokud ještě hledáte inspiraci, třeba Vám to pomůže. Kupsa
Odpovědět
My meli jednu na prichod zenicha, svedku a nevesty: http://www.youtube.com/watch?v=D8lV1T..., podkres na prichod oddavajiciho: http://www.youtube.com/watch?v=B3Tqxk..., pred slibem: http://www.youtube.com/watch?v=vNhhAE..., po polibku a pred podpisy: http://www.youtube.com/watch?v=VZDTIO... a na gratulace: AC/DC, Kiss a Roxette :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?