Jak "sestříhat" hudbu k obřadu.

Ahoj holky, jde mi spíš o to,at nehraje zbytečně dlouhá písnička. Je nějaký program kde to jde sestřihnout tak jak člověk potřebuje??? Moc díky za tipy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@osmicka8 Dobrý den, pošlete mi svou představu do zpráv nebo na e-mail, pokud chcete hudbu spojit, kde ukončit a podobně. ;-) Pro mě je to otázka chvilky, než se budete trápit s nějakým novým programem a hledáním. Zaslal bych Vám to upravené. Nic nechci. Hezký večer. S pozdravem Martin Lysek ;-)
Odpovědět
@yourlifevideo Naprosto perfektní!!!! Mockrát děkuji!!! :-o
Odpovědět
Můžu se zeptat, ty písničky stahujete kde? Děkuji :-)
Odpovědět
@evickahoubicka najdeš si tu svoji třeba na youtube.com - dáš zkopírovat ten stavový řádek nebo jak se tomu říká a hodíš to do nové lišty "http://www.youtube-mp3.org/" a dál už tě to navede. Zkopčí se ti to do compu. ;-)
Odpovědět
děkuji:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj chci se zeptat ohledně hudby na obřad jste dostali rozpis, jak která část bude dlouho trvat?hudbu chcem vlastní,ale nevím co jak má být dlouhé,přesně jak píšeš(snad nevadí,že tykám) :-)
Odpovědět
@ditushka90 Tak nám řekla zatím matrikářka jak to tam obvykle chodívá, že nehraje hudba celou dobu, že stačí 3 písničky. A první na příchod nemusí být zbytečně dlouhá, že ženich jde na stejnou jako nevěsta. Protože tam není moc místa na chození :) ale ještě se domluvíme přesněji s provozní, až půjdem zkoušet jídlo a řešit detaily výzdoby apod.
Odpovědět
Profilova fotka
@osmicka8 děkuju, tak to se snad s někým domluvíme na matrice až tam ponesu papíry,ale děkuju:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
@yourlifevideo Dobrý den, koukám, že je to sice dva roky co jste to psal, nicméně to zkusím - nemohla bych vás rovněž požádat o sestříhání a spojení několika písniček? (7-8) Klidně i za nějaký poplatek... Děkuji, Martina :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Nevěděl byste někdo o nějakém jednoduchém software (nejlépe freeware, ale kdlině mi postačí i nějaké domo :D ) na sestříhání hudby? (opakuju, software, NE osoba která něco umí a má na to nářadí) děkujuu :-N
Odpovědět
Profilova fotka
@amenophus @martinak91 já si stáhla program virtualDJ...zda se i slozitej, ale zvladla sem sama co sem potřebovala-vložit několik písniček do jedné delší bez přechodů
Odpovědět
Profilova fotka
@markiis Supr, dík za tip! Jdu to vyzkoušet :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@amenophus Zkuste Audacity. http://www.stahuj.centrum.cz/multimed...
Odpovědět
Profilova fotka
@martinak91 Zaslal jsem Vám soukromou zprávu. Pěkný den přeji. S pozdravem Martin Lysek :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?