Jak nejlépe ozvučit kostel? Aparaturu zařizujeme sami

Ahoja, potrebuju pomoct, svatba je uz za mesic a my by jsme chteli vlastni reprodukovanou pisen na obrad, pan farar nam vse povolil, ale upozornil nas, ze repro musime zajistit sami, muzete prosim pomoct ci poradit?
Odpovědět
Ahojky, já by jsem se osobně obrátila na nějakého zkušeného DJ. Spoustu z nich nabízí i ozvučení při obřadu, mají kvalitní aparaturu a prostě ví jak na to :-) Mám kamarádku, která si také musela zařídit ozvučení při obřadu, včetně aparatury - přinesla si tedy svůj magnetogon s CD a hudbu pouštěl jeden ze svatebčanů, který se to dozvěděl 5 min. před začátkem obřadu, takže nebyla možnost žádné zkoušky a musím říct, že to byla katastrofa. Vůbec nevěděl, kdy má hudbu ztlumit, kdy naopak zesílit a jak moc a kdy úplně vypnout......O tom, že si tak obřad jako host neužil nemluvě.
Odpovědět
Pokud se rozhodneš pro Dj , tak to určitě bude chtít zkoušku předem, protože kostely mají svoji akustiku a tak se tomu ta hlasitost hudby musí přizpůsobit. Není to stejné jako když hrají na diskotéce nebo v normální obřadní síni. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi se zhostíme realizace ozvučení obřadu. Pro nezávaznou cenovou nabídku nám napište místo konání a přesné datum. Popřípadě je možnost si aparát u nás zapůjčit. S přáním hezkého dne, tým Uni-DJ´s.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, s ozvučením kostela jíž mám zkušenosti, kdy a kde by se obřad měl konat? Děkuji za odpověď. Hezký den Radim
Odpovědět
Profilova fotka
Také bych poradil raději se ozvat někomu místní kdo má v ozvučování praxi. Není to úplně jednoduché.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den. Obrovského dozvuku v kostelních prostorách se nezbavíte tak jako tak, ale při vhodném výběru hudby ho lze označit naopak za výhodu. A chce to jemnou ruku na ovladači hlasitosti, jinak v tom nevidím problém. Ať se svatba vydaří :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?