Jak jste měly ozvučený svatební obřad venku?

Profilova fotka
Holky, jak jste měly ozvučený svatební obřad venku? Budeme ho mít na zahradě a pustit hudbu z PC mi přijde dost málo. Uvítám jakýkoliv námět ;-) :-)
Odpovědět
Ahojky, nám ho ozvučí dj, bude tam mít svoje bedny, oddávající bude mít mikrofon, jinak si myslím, že by to nebylo slyšet ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Aha:-) My máme DJ domluvenýho až na večer. Děkuju za radu, ani mě nenapadlo, že ten obřad asi nebude bez mikrofonu slyšet.
Odpovědět
Profilova fotka
My budeme mít obřad v zámecké zahradě, která je dosti rozlehlá, navíc se na nás přijde podívat cca 150 lidí, takže bez beden a mikrofonů by nikdo nic neslyšel. Takže jsme si sehnali zvukaře, vyjde nás na 2000 Kč.
Odpovědět
Dobrý den, jsme profesionální dívčí trio z Karlových Varů a hrajeme vážnou hudbu. Máme desetileté zkušenosti nejen z koncertních pódií, ale také bezpočet odehraných svatebních obřadů za sebou. Vlastníme ozvučovací techniku(aparatura, mix. pult, mikrofony), jsme tedy schopné ozvučení. Seznam repertoáru a ukázku rády zašleme. Cena za produkci s ozvučením je 3.500,- Kč plus náklady na cestovné.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?